• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul de terapie celulara

Institutul de terapie celulara este prima crio banca de celule stem din sangele ombilical si de placenta din Ucraina.

Prima crio banca de celule stem din sangele ombilical si de placenta din Ucraina este un сomplex de incaperi sterile, in conformitate cu cerintele standardelor europene, asigurura pacientii cu informatii de...

Institutul de terapie celulara este prima crio banca de celule stem din sangele ombilical si de placenta din Ucraina.

Prima crio banca de celule stem din sangele ombilical si de placenta din Ucraina este un сomplex de incaperi sterile, in conformitate cu cerintele standardelor europene, asigurura pacientii cu informatii de sprijin in regim non stop si este recunoscuta international.

Prima crio banca de celule stem din sangele ombilical si de placenta din Ucraina dispune de cele mai noi echipamente de laborator si tehnologice, de un sistem autonom de furnizare a energiei electrice si de ventilatie si de biotehnologii certificate, care permit asigurarea aproape completa (96%) de pastrare a vitaliatii celulelor sangelui dupa decongelarea acestora.

timp de 20 de ani

Ucraina

regimul de lucru al Crio banci este non-stop
regimul de lucru al institutului de terapie celulara luni - vineri 09:00 - 18:00

colectarea si depozitarea celulelor stem din cordonul de sange 5 000,00 UAH
colectarea si depozitarea placentei 2 950,00 UAH
plata anticipata 900 UAH
taxa anuala pentru depozitarea celulelor stem ºi placentei 150,00 USD

Opinii utilizatori

Dementa Alzheimer
De Dinica Mirela pe 22 Ianuarie 2010

Salut, tataul meu a fost diagnosticat in urma cu un an cu diagnosticul dementa Alzheimer, iar tratamentul pe care il ia acum din pacate nu amelioreaza boala. As dori cateva informatii suplimentare despre aceasta boala si ce se poate face in cazul lui. Va multumesc si astept raspuns daca se poate la nr tel 00352621662440 sau mirela_dinica@yahoo.com. Cu recunostinta Mirela Dinica.

Salut
De Rusu Zoltan pe 22 Noiembrie 2009

Sotia mea sufera de lupus eritematos systemic (L.E.S). Am citit despre aceasta clinica si am vazut ca se poate trata aceasta boala prin transplant cu celule stem. Cine ma poate ajuta cu o infomatie in plus ii multumesc. Multa sanatate.

Institutul de terapie celulara
De Adrian Nicolescu pe 10 Octombrie 2009

Te-ai uitat pe site-ul institutului? https://www.stemcellclinic.com/ro/clinic/treatment/12.html. Eu l-am gasit intamplator din dorinta de a-l ajuta pe tatal unei colege de munca cu aceeasi boala. Ieri am sunat la Institut: +38 (800) 501 16 40, sau +38 (044) 206 66 66 si am vorbit cu cineva care ne-a spus sa trimitem pe mail toate buletinele de analiza. Costul tratamentului care dureaza 7 zile, este de 10,000 EUR. La asta intervine si costul transportului mai ales ca in stadiul actual al bolii (varice esofagiene, edem, ascita), este necesar transport asistat. Ma lupt acum sa obtin oferte convenabile de la BGS si Crucea Rosie si mai caut si alte alternative. Mai este costul de cazare al insotitorului, nu stiu inca daca e posibil in incinta clinicii, dar ofertele de cazare in Kiev, la pensiuni sunt cam 30 EUR/noapte. Ceea ce pot sa spun este ca acest tratament cu celule stem, regenereaza ficatul si functia hepatica intr-o proportie foarte mare. Citeste articolul de pe link-ul de mai sus sa vezi rezultate. Daca ai intrebari ma poti contacta la tel: 0720 072 167 sau pe e-mail: adrian.nicolescu@live.com. Multa sanatate tatalui.

Institutul de terapie celulara
De Serban nicu pe 02 Octombrie 2009

Tatal meu are hepatita cronica c. M-ar interesa ce se poate face si cat ar costa. Astept contact la nr 0723089197. Multumesc mult.

Contact Institutul de terapie celulara

Adresa

-

Reper Institutul de Terapie Celulara
Ucraina, 03680, or. Kiev,
prosp. Cosmonautului Komarov, 3 (Medgorodok)
Site www.stemcellclinic.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.