• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Future Health Biobank, Celule Stem din Sange si din Tesutul Ombilical

Future Health Biobank este prima banca privata de celule stem din Marea Britanie, avand o prezenta globala in peste 75 de tari. Dispunem de tehnologie inovativa, numar mare de acreditari internationale, precum si de masuri de securitate pentru probele recoltate. Future Health la nivel de Romania ofera servicii de prelevare a celulelor stem din...

Future Health Biobank este prima banca privata de celule stem din Marea Britanie, avand o prezenta globala in peste 75 de tari. Dispunem de tehnologie inovativa, numar mare de acreditari internationale, precum si de masuri de securitate pentru probele recoltate. Future Health la nivel de Romania ofera servicii de prelevare a celulelor stem din sangele si tesutul ombilical.

Future Stem Cells SRL
Piata Charles de Gaulle, nr. 15, Bucuresti Charles de Gaulle Plaza, etaj 3,
Cod postal 011857, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Future Health Technologies Ltd
10 Faraday Building
Nottingham Science and Technology Park
University Boulevard
Nottingham NG7 2QP
United Kingdom

20 de ani/ 22 de ani/ 25 de ani

Marea Britanie

pentru informatii, sunati la: +40786248008

stocarea celulelor stem din sangele ombilical pentru 20 de ani in Marea Britanie: 1450 Euro + 100 Euro taxa de livrare a kit-ului;

stocarea celulelor stem din Sangele Ombilical pentru 20 de ani in Marea Britanie: 100 Euro taxa intiala de livrare a kit-ului + 700 Euro + 80 Euro/an;

stocarea Celulelor Stem din Sangele Ombilical + Celule Stem din tesutul Cordonului Ombilical pentru 22 de ani in Marea Britanie: 1850 Euro + 100 Euro Taxa de livrare a kit-ului;

Opinii utilizatori

De incredere, procedura a fost profesionista
De Daniela pe 04 Iulie 2017

Am folosit serviciile de recoltare si stocare celule stem din sangele si din cordonul ombilical oferite de banca Future Health, fiind recomandati cu mare incredere de catre un prieten care locuieste in Marea Britanie. Toate discutiile si procedura au fost foarte ok. Mi-au raspuns cu promtitudine la cereri si la documentatia solicitata.

Au cele mai multe categorii de celule de pe piata
De Ioana Smicht pe 12 Ianuarie 2013

Chiar daca mi-au explicat ca in Romania nu sunt autorizate momentan toate serviciile de recoltare, insa pe langa celule hematopoietice si mezenchimale din tesut mi-a placut ca recolteaza si celule stem din dintisori, mezenchimale din tesut adipos si stocheaza sistemul imunitar, acele limfocite T Cells. Din punctul meu de vedere sunt foarte tari.

Incantata
De Carla pe 12 Septembrie 2011

Intr-adevar am fost si sunt multumita de ei, nu zic ca sunt cei mai ieftini, dar nu i-am ales gandindu-ma strict la bani.

Foarte profesionalisti
De Andreea Telea pe 08 Iulie 2011

Servicii de inalta calitate si profesionalism. Recomand mai departe ;)

Contact Future Health Biobank, Celule Stem din Sange si din Tesutul Ombilical

Adresa

Piata Charles de Gaulle, 15, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.futurehealthbiobank.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.