• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cells Life Center Banca de Celule Stem

Cells Life Center banca de celule stem. Pentru a beneficia de serviciile companiei Cells Life Center viitori parinti trebuie sa semneze un contract cu cel putin 6 saptamani inainte de data prevazuta pentru nastere si tot atunci parinti vor primi kit-ul de colectare a sangelui ombilical. Medicul ginecolog va extrage din cordonul ombilical al...

Cells Life Center banca de celule stem. Pentru a beneficia de serviciile companiei Cells Life Center viitori parinti trebuie sa semneze un contract cu cel putin 6 saptamani inainte de data prevazuta pentru nastere si tot atunci parinti vor primi kit-ul de colectare a sangelui ombilical. Medicul ginecolog va extrage din cordonul ombilical al noului nascut o cantitate de cca 200 ml de sange, pe care o depoziteaza in kitul special dupa ce nasterea s-a finalizat.

Imediat dupa nastere este necesar sa fim anuntati intr-un interval cat mai scurt de timp pentru a se putea asigura preluarea kitului si transportul spre laborator intr-un interval optim de timp. Agentii companiei Cells Life Center vor prelua kitul cu proba prelevata pentru a fi transportat in siguranta la KRIO INSTITUTE CELL - AND TISSUE BANK - Budapesta, banca de celule stem cu o activitate de peste 10 ani.

celulele stem vor fi pastrate in viata prin criogenare in vapori de azot lichid si pastrate la o temperatura de -196 grade Celsius

Budapesta

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 0765.45.80.42

planulul Clc adica la semnarea contractului se achita suma de 200 de euro si la nastere suma de 1250 de euro

planul 6 luni adica la semnarea contractului se achita suma de 200 de euro, la nastere suma de 900 de euro iar dupa nastere la 6 luni se achita suma de 450 de euro

planul 1 an adica la semnarea contractului se achita suma de 200 de euro,la nastere 900 de euro iar dupa nastere la un an se achita suma de 500 de euro

Opinii utilizatori

Ma intereseaza un pret total pentru recoltare de celule stem
De Lavinia pe 29 Ianuarie 2014

Sunt insarcinata in 3 luni si plecata din Romania. M-ar interesa un pret total in euro pentru recoltare de celule stem. Vreau sa stiu daca pot veni in Romania sa nasc si sa fac recoltare de celule stem pentru bebelusul meu. Si la ce spital, clinica din Constanta pot naste si face recoltarea. Va multumesc.

Contact Cells Life Center Banca de Celule Stem

Adresa

Drumul Potcoavei , 29 , Ilfov, Voluntari

Reper Oras Voluntari Judetul Ilfov
Site www.cellscenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.