• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem StemCelexion Available for life

StemCelexion Available for life Banca de celule stem - o data in viata tineti in mana sansele la viata ale coplului dumneavaostra. Alegeti oportunitatea mai multor sanse la viata.

Alegerea partenerului cu care sa stocati celulele stem ale copilului dumneavaostra trebuie sa va ofere linistea ca ati luat cea mai buna decizie. Decizia in...

StemCelexion Available for life Banca de celule stem - o data in viata tineti in mana sansele la viata ale coplului dumneavaostra. Alegeti oportunitatea mai multor sanse la viata.

Alegerea partenerului cu care sa stocati celulele stem ale copilului dumneavaostra trebuie sa va ofere linistea ca ati luat cea mai buna decizie. Decizia in alegerea partenerului trebuie sa o luati selectand doar argumentele care sunt hotaratoare in acest sens.

Alegerea bancii in care sa stocati celulele stem ale copilului dumneavaostra trebuie sa raspunda unor conditii minime:

1. Trebuie sa alegeti o banca acreditata de cele mai exigente organisme si organizatii. StemCelexion are certificare GMP, in conditiile legislatiei UE si ale Germaniei. StemCelexion este singura banca de pe teritoriul Romaniei care asigura certificat GMP.

2. Trebuie sa stiti probe ofera spre eliberare banca de celule stem. Stocarea celulelor stem prin StemCelexion poate oferi copilului dumneavoastra mai mult decat o a doua sansa la viata, pentru ca StemCelexion stocheaza celulele stem in 3 unitati independente, doua se pot elibera separat (celalta ramanad pentru o utilizare ulterioara) sau impreuna, iar cea de-a treia ramane in permanenta ca unitate etalon. Orice testare suplimentara necesara se va face asupra probei etalon, celelalte 2 unitati ramanand neatinse, putand fi utilizate oricand pe durata contractului.

3. Timpul si temperatura transportului sunt foarte importante. Desi pentru recoltarea celulelor stem sangele placentar nu trebuie refrigerat sau congelat, el trebuie totusi monitorizat atat ca timp (de la recoltare, pana la ajungerea sa la laborator), cat si ca temperatura. StemCelexion a dotat kit-ul de recoltare cu un "data logger". Acesta este activat imediat dupa nastere de catre medic sau moasa si inregistreaza timpul si temperatura pana la laborator. In acest mod, se confirma faptul ca proba a ajuns la laboratorul de la Bonn, Germania in mai putin de 48 de ore si ca a fost tinuta la temperatura constanta, iar recoltarea celulelor stem se poate face in conditii optime.

4. Testarea si prelucrarea celulelor stem se face in conditii de camera sterila, eliminand posibilitatea contaminarii probei.

5. Trebuie sa luati in considerare rapiditatea si costul eliberarii probei. StemCelexion transporta proba in orice colt de al lumii in maxim 24 de ore de la inregistrarea cererii de eliberare, 365 de zile din an. Transportul pe teritoriul Uniunii Europene este gratuit.

pe viata

Germania

luni - vineri: 09:00 - 17:00, la punctul nostru de lucru din Bucuresti, Str Ion Campineanu nr 22, nr de telefon: 021.311.6105;
luni - duminica: 00.00 - 24.00 telefon: 0734.808.909

costul total al serviciilor StemCelexion Available for life Banca de celule stem include:

1. kit-ul de recoltare a sangelui din cordonul ombilical;
2. ridicarea de catre curier a kit-ului care contine sangele cordonului ombilical de la spital sau clinicaº
3. transportul la laboratorul nostru din Bonn, Germania.
4. prelucrarea, testarea si congelarea;
5. testarea sangelui matern;
6. stocarea in 2 esantioane pentru 20 ani;
7. gestionarea si administrarea datelor;
8. documentatia de laborator, evidentele privind trasabilitatea si certificatul GMP la eliberarea probei / probelor;
9. transportul celulelor stem criogenate la locul unde se desfasoara tratamentul, in Uniunea Europeana;
10. servicii pentru client prestate 365 zile pe an de catre profesionisti calificati;

nu exista onorarii suplimentare de stocare pe an. dupa primii 20 ani, puteti prelungi contractul;

plata se va face la primirea confirmarii referitoare la calitatea celulelor stem inainte de congelare. noi garantam calitatea celulelor stem stocate - daca esantioanele extrase nu sunt viabile, nu se vor percepe taxe pentru serviciile noastre;

achizitionarea kit-ului:
este bine sa achizitionati Kit-ul de recoltare cu cel putin 2 luni inainte de data probabila a nasterii. In acest fel nu veti fi luata prin surprindere. Chiar si in cazul in care nu v-ati achizitionat la timp kit-ul, luati legatura cu reprezentantul StemCelexion si acesta va va ajuta sa intrati in posesia kit-ului in cel mai scurt timp posibil;

kit-ul de recoltare costa 150 €, care se vor plati in lei, la cursul BNR din ziua platii;
in momentul in care curierul va livreaza kit-ul, dumneavoastra achitati contravaloarea acestuia, acest cost include: recoltarea si transportul sangelui placentar;

stocarea celuelor stem:
costul pentru izolarea, testarea si stocarea Celulelor Stem pentru 20 de ani este de 1700 €. aceasta suma de plateste in lei, la cursul BNR din ziua platii, plata se face in termen de 30 de zile de la primirea Certificatului de Stocare (aproximativ o luna de la nastere).

discounturi:

varianta 1:
discount de 11,76% = discount de €200 din costul de izolare si stocare al Celulelor Stem
pentru plata in maxim 14 zile calendaristice de la primirea rezultatelor. pentru a beneficia de acest discount plata se poate face cu numerar, prin transfer bancar, prin card de credit sau debit;

varianta 2:
discount de 5,60% = discount de 90 € din costul de izolare si stocare al Celulelor Stem;
pentru plata in maxim 14 zile calendaristice de la primirea rezultatelor prin Card Avantaj cu 6 rate lunare cu dobanda 0%.

discounturi speciale:

gemeni:
in cazul in care aveti gemeni pentru primul copil veti plati costul total standard, compus din costul kit-ului de 150€ si din costul depozitarii de 1700€. Acestuia i se pot aplica variantele 1 si 2 de discounturi si toate modalitatile de plata;
pentru al doilea copil veti plati doar 50% din costul depozitarii (850€) si costul intreg al kit-ului de recoltare al sangelui cordonului ombilical (150€). acestuia nu i se poate aplica nici o alta varianta de discounturi, dar modalitatile de plata raman aceleasi;

modalitati de plata:
numerar = in orice moment al contractului;
transfer bancar = in orice moment al contractului;
card de credit sau debit = in orice moment al cotractului;
card avantaj = plata intr-o singura rata in orice moment al contractului;

plata in 6 rate lunare cu dobanda 0%, in 14 zile calendaristice de la primirea Certificatului de Stocare, prin Card Avantaj. pentru aceasta modalitate de plata beneficiati de un discount de 5,60% din costul izolarii si stocarii = 90€. Rata lunara va fi de: 268,33 € (echivalent in lei, la cursul BNR din ziua platii dumneavoastra catre StemCelexion);

plata in 12 rate lunare lunare cu dobanda 0%, in 14 zile calendaristice de la primirea Certificatului de Stocare, prin Card Avantaj. Rata lunara va fi de: 141,67 € (echivalent in lei, la cursul BNR din ziua platii dumneavoastra catre StemCelexion);

Opinii utilizatori

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De Dany pe 01 Aprilie 2011

Sunt profesionisti, merita colaborat cu ei.

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De NIL pe 04 Noiembrie 2010

Ii recomand cu toata increderea. Sunt foarte ok.

Pentru IoanaLin
De Lavinia pe 06 Iulie 2010

Ai spus ca ti-a adus chitul in 2-3 ore, asta poate ca esti din Bucuresti si ei la fel, dar de ex. eu sunt din Bacau, de unde stiu eu ca imi vor livra asa repede Kit-ul?

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De Deea pe 28 Iunie 2010

Ii recomand cu caldura.

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De Anonim pe 13 Mai 2010

10 note de 10 pentru voi!

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De IoanaLin pe 12 Mai 2010

Mie mi-au adus Kit-ul in aceasi zi in care am facut comanda. Este o poveste destul de haioasa. Pana in ziua in care a trebuit sa nasc, am zis ca nu recoltez celulele dar cand am simtit contractiile, m-am gandit ca poate o sa regret mai tarziu asa ca i-am spus doctorului ca vrau neaparat sa recoltez (asta cand eram deja la spital), el mi-a dat cateva pliante, am sunat mai intai la alta firma dar nu imi putea livra Kit-ul asa de repede, apoi am sunat la Stem Celexion iar ei mi-au adus Kit-ul in 2 sau 3 ore. Prin urmare Jos Palaria!

StemCelexion Available for life Banca de celule stem
De Sorana.muresan pe 12 Mai 2010

De curand am incheiat un contract cu ei. S-au purtat exemplar cu mine, mi-au adus Kit-ul in aproximativ 24 de ore si tarifele mi se par ok.

Contact Banca de celule stem StemCelexion Available for life

Adresa

Ion Campineanu, 22, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.stemcelexion.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.