• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem FreezeLife

Banca de celule stem FreezeLife - Smart Cord Blood Banking este o companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 2010. Ea a fost avizata ca banca de celule stem, de catre Ministerul Sanatatii, in urma recomandarii Agentiei Nationale de Transplant, prin OrdinMS-1494-20101216, publicat in Monitorul Oficial 857/21.12.2010...

Banca de celule stem FreezeLife - Smart Cord Blood Banking este o companie cu capital integral romanesc, fondata in anul 2010. Ea a fost avizata ca banca de celule stem, de catre Ministerul Sanatatii, in urma recomandarii Agentiei Nationale de Transplant, prin OrdinMS-1494-20101216, publicat in Monitorul Oficial 857/21.12.2010

Principalul avantaj al Bancii de Celule Stem FreezeLife consta in calitatea inalta a serviciilor oferite clientilor sai. Materialele sanitare folosite la procesarea sangelui de cordon ombilical provin de la cei mai mari producatori din domeniu, din Anglia si Franta.
Servicii:

Kitul de recoltare;
Procesarea sangelui de cordon ombilical;
Criogenarea computerizata;
Carantina;
Stocarea in azot lichid;

18 ani

Banca de celule stem FreezeLife - Smart Cord Blood Banking

Calea Bucuresti Nr. 1, Balotesti, Judetul Ilfov
E-Mail: Office@Freezelife.Ro
Telefon: 021.350.50.35

Punct de lucru Cluj-Napoca: Str. Ploiesti, Nr. 17 - 19

2.200 RON – kit de recoltare, procesare si criogenare computerizata. Suplimentar, parintii trebuie sa achite o taxa de 180 RON / an pentru prezervarea celulelor stem in azot lichid;

4.700 RON - varianta All-Inclusive, care cuprinde kit de recoltare, procesare si criogenare computerizata, precum si prezervarea in azot lichid pentru 18 ani;

Opinii utilizatori

Banca de celule stem FreezeLife
De Alia Toma Profi pe 20 Ianuarie 2013

Si eu cunosc bine persoana. Doctorul Ioan (Ionut) Simon din Cluj, specializat in chirurgie si nu numai, este profi.

Firma autohtona
De Anca Pasare Alina pe 01 Ianuarie 2013

Am incredere in aceasta firma avandu-l ca asociat pe chirurgul Ioan Simon de la spitalul CFR Cluj.

Nota 10
De Lda pe 06 Noiembrie 2012

Transparenta, promptitudine, seriozitate, oferta financiara accesibila, flexibilitate la plata.

Recomand
De Delia pe 10 Iulie 2012

Ii recomand, a mers totul ca pe roate, sa dea Domnul sa nu fie nevoie sa le folosim.

Foarte multumiti
De Mona.79 pe 11 Mai 2012

Am fost multumiti de seviciile lor, s-au miscat repede si la trimiterea kit-ului si la ridicarea lui de la maternitate, rezultatele le-am primit la cateva zile dupa nastere, ni s-a explicat totul in termeni clari, ca sa nu mai vorbim de pretul chiar acceptabil.

A doua recoltare
De Maria_v pe 06 Aprilie 2012

Am ales sa recoltez celule stem pentru ambii copii. Imi pare rau ca Freezelife nu exista in 2008 cand am recoltat pentru baietel, pentru ca au o oferta mai avantajoasa din mai multe puncte de vedere: procedura de trimitere a kitului si a contractelor este mai simpla (le-am primit a doua zi dupa ce m-am hotarat, nu dupa o luna ca in primul caz), pretul este mult mai bun, contractul este foarte clar, fara ascunzisuri, costul taxei de stocare ramane fix pe toata perioada, nu este influentat de inflatie, stocheaza doar celulele stem, nu tot sangele, rezultatele au venit mult mai repede, comunicarea cu personalul a fost foarte buna, sunt foarte deschisi, plus ca mi-au acordat si o reducere de 10% pentru ca eram la a doua recoltare. Recomand din inima. Faptul ca au preturi atat de mici nu inseamna nici pe departe ca nu ofera servicii de calitate, din contra mi-au creat senzatia ca sunt foarte apropiati de clientii lor si fac tot posibilul ca totul sa mearga bine.

Contact Banca de celule stem FreezeLife

Adresa

Calea Bucuresti, 1, Bucuresti, Balotesti

Site www.freezelife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.