• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Banca de celule stem Biohellenika

Biohellenika Banca de celule stem este cea mai mare companie de stocare a celulelor stem din Grecia.

Biohellenika Banca de celule stem este cea mai mare companie de stocare a celulelor stem din Grecia.

Grecia

functioneaza autonom 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an si asigura conditii optime de stocare a celulelor stem

Opinii utilizatori

Biohellenika Banca de celule stem
De Carmen pe 07 Aprilie 2011

Am fost la Hilton la un congres - CAJAL, unde a vorbit o d-na prof. Presedinta consiliului stiintific al Biohellenika din cite am inteles si a vorbit despre terapiile cu celule stem. Am fost impresionata de mesajul transmis, de cite terapii au facut, peste 150 si cite publicatii au, deci inseamna ca avem o sansa la sanatate. Sunt studenta la medicina in ultimul an si va spun sigur ca firma este foarte serioasa si este responsabila.

Biohellenika Banca de celule stem
De Cosmin pe 24 Martie 2011

Am hoatarit sa recoltez cu aceasta firma deoarece este singura care imi da siguranta ca daca voi avea nevoie de celule le voi putea folosii. Are acreditari internationale, a facut transplanturi si mi-a aratat cu numele pacienti carora li s-a facut transplant. Puteti vedea si voi date concrete pe site-ul lor www.biohellenika.ro. Au si cele mai mici preturi, fara avans si taxe anuale.

Biohellenika Banca de celule stem
De Maria pe 22 Martie 2011

Sunt singurii de la care poti afla informatii medicale, ofera servicii unice si la cele mai mici preturi.

Contact Banca de celule stem Biohellenika

Adresa

Bulevardul Unirii, 69, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.biohellenika.gr
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.