• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Banca de celule stem Baby Stem Cells Seracell

Banca de celule stem Baby Stem Cells Seracell - Grupul de firme Seracell are sediul in Rostock si este din 2002 o companie inovativa de servicii in domeniul tehnologiei tesuturilor si a Celulelor Stem.

Dupa 6 ani in care a activitatea a presupus stocarea si prelucrarea in vederea terapiei clinicie cu celule stem prelevate din sangele...

Banca de celule stem Baby Stem Cells Seracell - Grupul de firme Seracell are sediul in Rostock si este din 2002 o companie inovativa de servicii in domeniul tehnologiei tesuturilor si a Celulelor Stem.

Dupa 6 ani in care a activitatea a presupus stocarea si prelucrarea in vederea terapiei clinicie cu celule stem prelevate din sangele periferic si maduva osoasa, in noiembrie 2008 Seracell a lansat cu o noua oferta de depozitare a Celulelor Stem.

durata minima de 20 de ani pentru depozitarea sangelui din cordonul ombilical;

laboratoarele Seracell din Rostck;

luni - vineri: 09:00 - 18:00

Opinii utilizatori

Seriozitate si gtransparenat totala
De Cristina pe 08 Iulie 2014

Nu pot sa spun decat ca eu cu ei am semnat, sunt cei mai seriosi, personalul implicat, mi-au raspuns la 1:30 noaptea, la al doilea copil tot cu ei semnez.

Seriosi si profesionisti
De Iuliana pe 23 Iunie 2014

Si eu i-am cunoscut la Baby Expo, am avut o discutie lunga cu reprezentantii firmei, iar argumentele aduse si atitudinea m-au convins ca sunt seriosi si profesionisti. Faptul ca sunt partenerii exclusivi ai unei banci de stocari germane, faptul ca acestia au acreditarea GMP, plus o multime de alte detalii legate de modalitatea de prelevare si stocare a sangelui din cordonul ombilical m-a convins sa semnez cu ei.

Au pachete destul de bune, eu am ales unul care sa se potriveasca posibilitatilor mele financiare si care sa a multumeasca conform serviciilor incluse. Sunt foarte multumita de cum am colaborat pe tot parcursul perioadei si sunt linistita pentru viitorul bebelusului meu, desi sper din suflet ca sa fie sanatosel si sa nu avem nevoie de aceasta asigurare in plus.

Minunati agenti
De Bianca M. pe 29 Aprilie 2014

I-am cunoscut la Baby expo, am stat de vorba foarte relaxat, mi-au raspuns la toate intrebarile si au fost foarte seriosi. Mi-au atras atentia la toate motivele pe care trebuie le iau in considerarea in alegerea facuta. da, i-am ales pe ei, datorita faptului ca sunt poate printre cei mai seriosi din toti cei cu care am vorbit.Vreau sa le multumesc pe aceasta cale pentru faptul ca au fost sinceri si amabili si mi-au "deschis ochii" pentru a nu face vreo greseala. Nu uitati sa cereti contractul tuturor firmelor de celule stem. Sa cititi si sa va feriti!

Cei mai buni!
De Andreea pe 16 Aprilie 2014

Baby stem este o societate de incredere cu multiple optiuni de plata si asigurarea analizei, transportului si stocarii probelor. Profesionalism, calitate, siguranta si experienta de peste 12 ani!

Sunt cei mai transparenti, nu iti iau banii decat pentru ce se poate folosi!
Am fost si suntem multumiti de serviciile societatii, ale personalului foarte amabil si disponibil in orice moment a ne ajuta.

Recomand cu toata increderea Baby Stem Germania!

Foarte profi + raspunsuri corecte
De AnaMaria pe 28 Martie 2014

Am primit cele mai corecte raspunsuri. Intrebarile mele au fost foarte clare: unde faceti depozitarea? care e asigurarea impotriva falimentului si mai ales unde merg probele? mi-e greu sa cred ca cei care tin probele prin romania (romania!!! atentie - intrebati adresa, cartierul, unde tin probele!?) au mare experienta. Cum le prelucreaza? Cu ce specialisti? Au probe eliberate? Au experienta? De ce recolteaza sange integral? samd. Plus ca raportul calitate - pret mi se pare foarte corect. Dar, totusi nu vorbim de bani putini, asa ca aveti grija cu banii vostri si cu viitorul copilului vostru!

Cei mai buni!
De Mihaela B. pe 18 Octombrie 2013

Cei mai buni. Am semnat si am primit deja certificatul. Am ales pentru ca mi-au fost recomandati de dr. cu care am nascut care mi-a spus ca a fost si a vazut laboratoarele de la centrul universitar. Robotica avansata frate! Cum sa nu-i aleg?

Profesionisti
De Alexandra pe 11 Martie 2013

Intradevar, stocheaza sange integral, de ce? Mi-au explicat ca, in sange ombilical sunt peste 40 de celule care in momentul separarii celulare se pierd.S-au descoperit celulele embrionale care au rolul de a repara leziunile organismului.Aceste celule se pierd la separarea celulara. Ei investesc si in studii clinice, de aceea nu vor sa piarda nici o celula ce ar putea ajuta la un viitor transplant sau la descoperirile viitoare. Si in acelasi timp in momentul separarii celulare se poate pierde din cantitate grefei cu peste 15%.

Interesant
De Andra pe 12 Ianuarie 2013

O prietena de a mea a recoltat cu ei. Ea spune ca are incredere in Germani. Oricum, am sa merg si eu la o prezentare. Acum, nu stiu ce sa cred referitor la metoda lor de procesare, au una similara Cord Blod Center. Pe piata vad ca se merge pe separare celulalara. Dar la ei pe site scrie ca au avut peste o mie de eliberari. Asta ma face curioasa. Astept parerile voastre despre aceasta banca.

O banca nemteasca foarte bine organizata si cu foarte multe eliberari
De Sorana Marinescu pe 12 Ianuarie 2013

Mi-a placut ca acel microcip din kit se activeaza doar dupa ce este scanat acel cod de pe cutia de recoltare si dupa ce a fost introdusa informatia in sistem. Dar cel mai important este numarul de eliberari: undeva peste 1.143 de cazuri, bine, majoritatea cazurilor sunt cu celule stem din sange periferic si maduva, insa oricum la cercetare si aplicabilitate nu cred ca ii depaseste cineva. Reprezentantul lor mi-a oferit si un tabel cu totalul eliberarilor de celule si pentru ce afectiuni.

Banca de celule stem Baby Stem Cells Seracell
De Adriana pe 04 Ianuarie 2013

Am nascut la 4 dimineata si mi-a fost frica ca nu o sa raspunda la telefon. Mi s-au parut ok.

Contact Banca de celule stem Baby Stem Cells Seracell

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Site www.babystem.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.