• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

United Euro Stars

United Euro Stars este o societate profesionala de recrutare si plasare forta de munca asiatica, in special filipineza: bone, guvernante, ingrijire persoane vastnice, menaj sau alte activitati domestice.

Totodata, oferim consultanta si suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor si permiselor necesare integrarii cetatenilor...

United Euro Stars este o societate profesionala de recrutare si plasare forta de munca asiatica, in special filipineza: bone, guvernante, ingrijire persoane vastnice, menaj sau alte activitati domestice.

Totodata, oferim consultanta si suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor si permiselor necesare integrarii cetatenilor filipinezi.

non - stop

recrutarea si plasarea de personal filipinez: bone, menajere, guvernante, ingrijire persoane vastnice, bucatarese, maseuze.

permament

400 $

Opinii utilizatori

Cea mai serioasa agentie de recrutare
De Stoica Andreea pe 18 Ianuarie 2011

Buna ziua, numele meu este Stoica Andreea si am o fetita minunata de 2 anisori pe nume Sofia, acum aproximativ 6 luni am luat legatura cu cei de la Bone filipineze, o agentia care nu numai ca mi-a cerut aproximativ 4500 euro si mai mult de 70% in avans, dupa ce m-au plimbat timp de 3 luni ca mai trebuie ceva semnat, ca nu stiu ce a patit fata, dupa alte 2 saptamani mi-au zis ca fata a renuntat, eu le-am cerut bani dati pana in acel moment inapoi insa o taraganesc cu achitarea datoriilor fata de mine si in ziua de azi. Totusi sa va zic de United Euro Stars, dupa ce am observat intarzierile din partea agentiei mai sus mentionate am gasit pe internet un site www.angajarefilipine.com , acolo am vorbit cu dna. Roxana Cruceanu, dupa 2 zile in care am primit aproximativ 10 cv-uri conform cerintelor mele am gasit si bona mea :), era draguta, haioasa, sufletista si dispusa sa se ocupe si de mare parte din intretinerea curatenie. Intre timp am mai semnat contractul si dupa mai putin de 2 luni surpriza primesc un telefon "cand doriti sa-i rezervam biletul de avion, deoarece toate actele sunt obtinute". Dupa ce am asteptat atat de nerebdatoare venirea bonei parca nu era adevarat, fata a venit si este exact cum ma asteptam, poate mai bine decat speram eu, fetita o adora, stie deja programul de somn si mancare pentru cea mica, are timp sa calce, spele si sa faca curat, este foarte prietenoasa cu toata familia.

Le multumesc fetelor de la agentie foarte mult pt. seriozitatea de care dau dovada.

Va recomand in cazul in care sunteti in cautare de o bona sau menajera, sa apelati cu incredere la United Euro Start.

O zi buna.
Andreea S.

Contact United Euro Stars

Adresa

Mihai Eminescu, 38, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.angajarefilipine.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.