• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Scoala de bone Iulia Pantazi

Scoala de bone Iulia Pantazi a fost dezvoltata pentru a oferi parintilor, bunicilor si copilului, bone cu educatie, formare si alte resurse toate intr-un singur loc.

Lucrul cu copiii este o activitate care implica empatie, creativitate, inteligenta, caldura, afectiune, voiosie, flexibilitate. De aceea, pregatim pentru acest serviciu...

Scoala de bone Iulia Pantazi a fost dezvoltata pentru a oferi parintilor, bunicilor si copilului, bone cu educatie, formare si alte resurse toate intr-un singur loc.

Lucrul cu copiii este o activitate care implica empatie, creativitate, inteligenta, caldura, afectiune, voiosie, flexibilitate. De aceea, pregatim pentru acest serviciu persoane cu aptitudini in domeniu, carora le asiguram instruire si consiliere de specialitate.

Caracteristici de personalitate

Practicantul unei astfel de ocupatii ar trebui sa fie o persoana orientata spre actiune, constiincioasa si serioasa, riguroasa in realizarea sarcinilor. Capabila sa efectueze timp indelungat acelasi tip de sarcini, cu un bun echilibru emotional.

Nivelul de educatie si calificare

Exercitarea oricarei ocupatii necesita un anumit traseu de educatie sau training finalizat printr-o calificare. Conform Cadrului European al Calificarilor (EQF) existã 8 niveluri de calificare.

Este necesar ca persoana care se inscrie la aceasta calificare sa aibe studii medii.

Selectia:

Se va face pe baza unui test de personalitate din care sa reiasa trasaturile de personalitate necesare pentru a putea exercita aceasta profesie.

Certificarea

Evaluarea finala se va face prin acordarea de note de catre o comisie de verificare, pe baza unui test (scris si oral) de cunostinte teoretice generale si a unei lucrari practice executate de cursant.

Pentru obtinerea certificatului de calificare, cursantul trebuie sa obtina, la aceasta evaluare, media minima de 7 (sapte).

Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare tip M.M.S.S.F. (Ministerul Muncii a Familiei si a Protectiei Sociale) si M.E.C.T (Ministerul Educatiei si Cercetarii Tineretului) insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului.

cursuri certificate pentru bone;

330 Euro

Opinii utilizatori

Contact Scoala de bone Iulia Pantazi

Adresa

Ion Racoteanu, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.centru-iuliapantazi.info
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.