• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
13 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Profiles Recruitment Center

Profiles Recruitment Center este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.

Profiles Recruitment Center este o agentie de selectie si plasare de personal din Bucuresti, Romania, infiintata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate printr-un sistem eficient de selectie, verificare, testare si monitorizare a personalului recrutat.

luni- vineri 09:00 - 17:00

menaj si intretinere a locuintei, baby-sitting permanent sau ocazional, asistenta si ingrijire varstnici

personal pentru reteaua hoteliera, personal medical specializat asistente pentru spitale.

Opinii utilizatori

Bona si menajera
De Georgeta H. pe 22 Iunie 2012

Am apelat la aceasta agentie pentru angajarea unei bone si ulterior dupa ce i-am cunoscut si m-au convins de seriozitate si implicare am angajat si o menajera. Puteti apela cu incredere. Sunt profesionisti!

Personal ingrijire varstnici
De Alina M. pe 22 Iunie 2012

Am apelat la aceasta agentie pentru angajarea unei persoane pentru ingrijirea si supravegherea mamei mele.

Intr-un moment dificil am gasit oameni seriosi, profesionisti si dedicati meseriei pe care o practica cu succes.

Puteti apela la ei cu mare incredere.

Raspuns utilizator "Iancu"
De Profiles Recruitment pe 28 Septembrie 2011

Am intervenit pentru a clarifica situatia comunicata de dvs.: pentru persoanele din provincie este oferit programul de lucru intern.
Asa ca, nu numai ca "le primim la inscriere", dar le si oferim un loc de munca in Bucuresti, cu cazare si masa asigurate de angajator, anumite zile libere pe luna si un salariu care de obicei este peste media celor oferite la momentul acesta in Romania.

Daca doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Neseriozitate
De Iancu pe 27 Septembrie 2011

Aceasta agentie este un fals, nu primesc la inscriere persoane din provincie, nu stiu de ce, dar urat din partea dansilor.

Profiles Recruitment Center
De Anca P pe 03 Iunie 2011

Sunt foarte multumita de serviciile oferite. M-au sunat dupa 1 luna sa vada daca suntem multumiti de bona si daca s-a integrat in familia noastra. Nota 10+!

Profiles Recruitment Center
De Profiles Recruitment pe 03 Iunie 2011

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi. In cei 7 ani de cand activam in domeniul recrutarii de personal pentru baby-sitting, menaj, ingrijire / asistenta pentru persoane varstnice, permanent ne-am imbunatatit serviciile datorita feed-back-ului dvs. Va multumim ca ati apelat la agentia noastra si va garantam seriozitate si profesionalism !

Profiles Recruitment Center
De Mihai pe 03 Iunie 2011

Dupa cateva luni de vizitat o gramada de agentii din Bucuresti, in sfarsit am gasit bona la care am visat. De departe sunt cei mai buni de pe piata!

Profiles Recruitment Center
De Adela G pe 03 Iunie 2011

Am apelat pentru angajare de personal pentru firma si locuinta noastra. Prezentare excelenta, profesionista. Apelati la ei!Sunt cei mai seriosi!

Profiles Recruitment Center
De Ella pe 16 Martie 2011

Profesionalism.

Profiles Recruitment Center
De Andreea M. pe 22 Noiembrie 2010

Sunt foarte multumita de serviciile lor. Am angajat o menajera prin Profiles Recruitment si este foarte serioasa si devotata noua.

Contact Profiles Recruitment Center

Adresa

Teodosie Rudeanu, 21, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Soseaua Nicolae Titulescu
Site www.profiles.ro/index.html
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.