• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Plasare Bone si Menajere
0 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Plasare Bone si Menajere

Bona copilului dumneavoastra nu este un simplu angajat. Este persoana care isi va pune amprenta asupra evolutiei copilului. Lucrul cu copiii este o activitate care presupune creativitate, inteligenta, caldura, afectiune, voiosie, flexibilitate.

De aceea venim in sprijinul dumneavoastra. Succesul tau este o agentie cu vasta experienta in...

Bona copilului dumneavoastra nu este un simplu angajat. Este persoana care isi va pune amprenta asupra evolutiei copilului. Lucrul cu copiii este o activitate care presupune creativitate, inteligenta, caldura, afectiune, voiosie, flexibilitate.

De aceea venim in sprijinul dumneavoastra. Succesul tau este o agentie cu vasta experienta in recrutarea si plasarea de personal auxiliar si in consultanta desfasurarii unui astfel de proces.

Echipa noastra este alcatuita din specialisti in resurse umane si psihologi acreditati. Scopul nostru este sa identificam candidatul care se potriveste cel mai bine cerintelor postului si al dumneavoastra ca angajator.

De aceea recrutam pentru fiecare familie candidate cu profil cat mai apropiat de cerintele dumneavoastra.

De ce sa apelati la serviciile unei agentii?

1. reduceti timpul si energia alocata procesului de selectie a persoanei pe care o cautati;
2. garantia unei selectii riguroase realizata de specialisti;
3. verificarea recomandarilor este facuta de persoane autorizate;
4. beneficiati de sprijinul si consultanta noastra in vederea unei relatii armonioase cu bona aleasa;
5. elaboram profilul psihologic si intocmirea unui dosar complet (copii ale actelor de identitate, adeverinta medicala, cazier judiciar, avizul si fisa de evaluare psihologica) pe care vi-l inmanam odata cu plasarea bonei aleasa;

Totodata, specialistii nostri asigura un serviciu extins care implica:

evaluarea nevoilor copilului si a familiei;
crearea profilului asteptat al candidatei;
pregatirea familiei pt schimbare (consultanta din partea unui psiholog);
medierea in procesul de angajare al candidatei;

luni - vineri: 08:00 - 16:00;

plasare bone si menajere;

Opinii utilizatori

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.