• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Perfect Nanny, bona perfecta pentru copilul tau

Agentia Perfect Nanny te scuteste de plimbari. Iti aduce bona la domiciliu, iti ofera spatiu de petrecere pentru ziua copilului tau. Bonele sunt testate si avizate,cu experienta in cresterea si educarea copiilor.

Agentia Perfect Nanny te scuteste de plimbari. Iti aduce bona la domiciliu, iti ofera spatiu de petrecere pentru ziua copilului tau. Bonele sunt testate si avizate,cu experienta in cresterea si educarea copiilor.

08:00 - 18:00

plasarea bonelor in regim part time sau full time

400 RON

spatiu de supraveghere a copiilor cu ocazia diverselor evenimente ce intervin in viata parintilor ( botezuri, nunti, onomastici )

Opinii utilizatori

Numai de bine!
De Bocor Dorina pe 22 Februarie 2013

Am doi copii minunati, baieti dar si foarte energici. Am ales agentia Perfect Nanny pentru faptul ca au bone pregatite sa faca fata oricarui copil, am aflat ca bonele sunt instruite in cadrul agentiei de catre un psiholog, dar si ca sunt invatate, sa aplice corect metodele de ingrijire si educare a copiilor. Incercati, mie nu mi-a parut rau!

Multumiri agentiei Perfect Nanny
De Vasile pe 22 Februarie 2013

Colaborare foarte buna cu personalul agentiei, promptitudine, bone calificate de buna calitate. Multa bafta tuturor!

Perfect Nanny, bona perfecta pentru copilul tau
De POP LAURIANA pe 05 Iulie 2011

O firma pe care vi-o recomand cu caldura, nu mi-am pierdut timpul nici eu nici dansii in alegerea bonei, s-au deplasat dansii la domiciulul meu atat la semnarea contractului cat si la aducerea bonei. Au stiut exact ce sa-mi ofere, multa amabiliate, servicii rapide, timp pretios castigat.

Aprecieri la adresa agentiei
De Danalache pe 05 Iulie 2011

Servicii de calitate, promptitudine, profesionalism. Personal calificat, bone de exceptie, instruite si dedicate muncii cu copiii. V-o recomand cu caldura, Perfect Nanny, nota 10.

Contact Perfect Nanny, bona perfecta pentru copilul tau

Adresa

Moldoveanu, 5, Cluj, Cluj Napoca

Site www.perfectnannycluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.