• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Homee

Agentia G&P Consulting prin programul sau Homee este o firma acreditata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru recrutare si plasare de personal de ajutor pentru casa si familie - bona, babysitter, guvernanta, menajera, persoana ingrijire varstnici. Comentariile familiilor care au apelat la serviciile agentiei sunt cea...

Agentia G&P Consulting prin programul sau Homee este o firma acreditata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru recrutare si plasare de personal de ajutor pentru casa si familie - bona, babysitter, guvernanta, menajera, persoana ingrijire varstnici. Comentariile familiilor care au apelat la serviciile agentiei sunt cea mai buna carte de vizita.

Pecrutare si plasare de personal de ajutor pentru casa si familie - bona, babysitter, guvernanta, menajera, persoana ingrijire varstnici.

Asistenta in dezvoltarea copilului, consiliere de cuplu si familie, sfatul psihologului online.

Opinii utilizatori

Homee
De Aurelia pe 03 Decembrie 2011

Te recruteaza cu tot felul de anunturi pompoase in ziare, cu salarii mari si cand e sa te duci sa te intalnesti cu familiile te trezesti ca nu corespunde deloc oferta.

Homee
De Andreea pe 26 Iunie 2011

Parerea mea despre ei nu este tocmai pozitiva. Evaluarea psihologica a candidatelor este mult prea superficiala, iar pentru incheierea unui contract incearca sa convinga orice persoana sa se prezinte la vizionare. Pentru o informatie concreta, am apelat la aceasta agentie unde mi-au fost prezentate in mod repetat persoane total nepotrivite cu ceea ce cautam si foarte nesigure ca isi doresc acest loc de munca. Daca evaluarea pe care o prezinta foarte frumos ar fi reala, s-ar putea evita foarte usor aceste momente, dar nu stiu daca asta ar fi un avantaj pentru agentie deoarece percepe comision pentru fiecare persoana pe care o aduc la vizionare. Asta nu este promptitudine si profesionalism.

Homee
De Ioana pe 21 Decembrie 2010

Promptitudine.

Homee
De Adamitei pe 07 Mai 2010

Am fost foarte incantat de serviciile Homee prin care am gasit bona pentru copilul nostru. Totul a fost rapid, profesionist si extrem de flexibil. Recomand cu multa caldura serviciile unei echipe de tineri foarte seriosi.

Homee
De Anda79 pe 19 Martie 2010

Cautam de ceva timp o bona potrivita si cand incepusem sa ma gandesc si la alte solutii, am gasit exact ce cautam la Homee, au inteles exact ce caut si s-au miscat repede.

Homee
De Anonim pe 03 Martie 2010

Este o agentie foarte serioasa si foarte bine organiizata.

Homee
De Anonim pe 01 Iulie 2009

Am fost la ei acum o luna si de atunci nu am nici o veste. Mi-au spus ca vor da anunt in ziar sa-mi gaseasca bona si nici o veste de atunci. Prima discutie a fost foarte ok, insa nu au finalizat nimic.

Este o agentie foarte serioasa
De Anonim pe 17 Iunie 2009

Este o agentie f serioasa.

Contact Homee

Adresa

C A. Rosetti , 25 , Bucuresti, Sectorul 2

Reper colt colt cu str. Dionisie Lupu, etaj 3, apartament 15 Universitate
Site www.homee.ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.