• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Home Care Agency - Bone (babysitting), menajere, ingrijire varstnici

Home Care Agency va ofera servicii specializare de selectie si plasare personal casnic: bone (babysitter), menajere, ingrijire si asistenta varstnici.

Vrei sa nu ai bataie de cap cand cauti dadaca perfecta, fara sa-ti sacrifici timpul propriu si multi bani? Atunci te afli in locul ideal! Obiectivul nostru este sa gasim persoana perfecta...

Home Care Agency va ofera servicii specializare de selectie si plasare personal casnic: bone (babysitter), menajere, ingrijire si asistenta varstnici.

Vrei sa nu ai bataie de cap cand cauti dadaca perfecta, fara sa-ti sacrifici timpul propriu si multi bani? Atunci te afli in locul ideal! Obiectivul nostru este sa gasim persoana perfecta pentru familia ta pentru ca tu si cei dragi tie sa primeasca cea mai buna ingrijire.

Suntem prima agentie din Timisoara care imbina serviciile clasice de recrutare si plasare personal casnic cu cele online.

Ceea ce diferentiaza Home Care Agency de alte companii similare este calitatea serviciilor, orientarea catre client si tarifele accesibile.

Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios va punem la dispozitie online baza noastra de date. Pe site-ul nostru www.homecareagency.ro gasiti profilul complet al fiecarei candidate. Deoarece noi ne gandim la siguranta familiei dvs.,toate persoanele selectionate sunt testate psihologic si au cazierul verificat.

luni - vineri: 10:00 - 18:00;

asistenta in selectia si recrutarea de personal casnic:

- ingrijire si supraveghere copii (bone, babysitter);
- supraveghere scolari (afterschool la domiciliu si meditatii la domiciliu) ;
- ingrijire si companie varstnici, bolnavi, persoane cu handicap (permanent sau ocazional);
- menaj in apartamente / vile sau sedii birouri (permanent sau ocazional);

consultanta familiala;

scoala parintilor (traininguri, grupuri de suport pentru parinti – seminarii cu teme diverse legate de cresterea, educarea si relationarea cu copii);

Opinii utilizatori

Contact Home Care Agency - Bone (babysitting), menajere, ingrijire varstnici

Adresa

Ion Budai Deleanu, 12, Timis, Timisoara

Reper Zona Dambovita, langa Hotel Ambasador
Site www.homecareagency.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.