• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Crystal Family Care

Babysitting, menaj, ingrijire batrani pentru zonele din nordul Bucurestiului: Corbeanca, Paradisul Verde, Buftea, Mogosoaia, Balotesti, Snagov, Izvorani, Otopeni, Magura, Pipera (Jollie Ville)

Babysitting, menaj, ingrijire batrani pentru zonele din nordul Bucurestiului: Corbeanca, Paradisul Verde, Buftea, Mogosoaia, Balotesti, Snagov, Izvorani, Otopeni, Magura, Pipera (Jollie Ville)

luni - vineri: 10:00 - 18:00

Despre noi:

Da, am inceput de la propriile noastre experiente si nevoi! Pentru ca avem copii, pentru ca prietenii nostri au copii, pentru ca avem bunici la tara, pentru ca avem o matusa distrata care uita sa isi ia medicamentele, pentru ca si noi am avea nevoie de 27 de ore intr-o zi pentru a face curat in living.

Si pentru ca am avut nevoie de oameni in jurul nostru care sa ne ajute, am inceput sa ii cautam. Si nu i-am gasit atat de usor sau daca i-am gasit, ne-am dat seama ca nu sunt cei potriviti la locul potrivit.

Asa ca a venit ideea! Sa gasim ajutorul potrivit in familia potrivita.

Asta facem noi! Va ajutam sa il gasiti pe noul membru al familiei de care aveati nevoie!

interna;
full - time;
part - time;
ocazional

comision

recrutare personal;
organizare interviuri;
monitorizare relatie angajat - angajator pe toata durata contractuala;
consiliere;

Opinii utilizatori

Crystal Family Care
De Iulia B pe 25 Februarie 2011

Chiar am avut ocazia sa fiu printre primii lor clienti si m-au ajutat tare mult. Va recomand cu incredere aceasta agentie, mi-au inteles perfect solicitatile si au avut toata bunavointa si rabdarea pe care le cautam. Cu ajutorul lor am rezolvat o problema mare pentru mine, pana la ei am schimbat 3 baby-sitteri! Acum am gasit o doamna tare draguta. Daca asa se poarta cu toti clientii, merita!

Contact Crystal Family Care

Adresa

Alunisului, 13, Ilfov, Balotesti

Reper Corbeanca, Tamas
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.