• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 Bucuresti - Serviciul de babysitting Scufita Rosie

Scufita Rosie este o intreprindere a economiei sociale in domeniul serviciilor flexibile si alternative de ingrijirea copiilor pe timpul zilei sustinuta de Filiala sectorului 6 a Crucii Rosii Romane.

In cadrul acestui serviciu, bonele angajate de Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 au urmat un curs de calificare de 360 de ore, acreditat...

Scufita Rosie este o intreprindere a economiei sociale in domeniul serviciilor flexibile si alternative de ingrijirea copiilor pe timpul zilei sustinuta de Filiala sectorului 6 a Crucii Rosii Romane.

In cadrul acestui serviciu, bonele angajate de Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 au urmat un curs de calificare de 360 de ore, acreditat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ) dobandind competente precum:

comunicarea eficienta cu copilul;
asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
completarea fisei de ingrijire a copilului;
planificarea activitatii zilnice;
gestionarea resurselor alocate;
asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor;
formarea/dezvoltarea deprinderilor copilului in raport cu varsta lui;
mobilizarea si transportul copilului;
respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale;
supravegherea starii de sanatate a copilului si acordarea primului ajutor

Serviciile de babysitting se adreseaza atat persoanelor fizice, pe baza unui tarif orar cat si companiilor interesate sa ofere sustinere angajatilor prin achizitionarea unor pachete pentru ingrijirea copiilor.

luni - vineri 09:00 - 18:00;

serviciile de babysitting se adreseaza atat familiilor cu copii, pe baza unui tarif orar, cat si companiilor interesate sa ofere sustinere angajatilor prin achizitionarea unor pachete pentru ingrijirea copiilor;

Scufita Rosie va suplini absenta persoanelor sau a sistemului de educatie si ingrijire care se ocupa in mod curent de copilul dumeavoastra prin bonele sale profesioniste, ale caror servicii sunt monitorizate si garantate de Crucea Rosie;

cu un simplu apel telefonic puteti solicita servicii de babysitting, in functie de nevoile de ingrijire ale copilului. Scufita Rosie va organiza in maxim 2 ore un serviciu de ingrijire la domiciliul Dvs;

bonele angajate de Scufita Rosie sunt disponibile 7 zile pe saptamana pentru servicii de babysitting de minim 3 ore si maxim 10 ore pe zi;

servicii de babysitting de urgenta (3 ore - 4 zile):

tarif orar 1 copil – 15 RON - majorare tarif orar 2 copii + 5 RON;

servicii de babysitting temporare (5 zile - 8 saptamani):

tarif orar 1 copil – 12 RON - majorare tarif orar 2 copii + 3 RON;

servicii de babysitting de lunga durata (min. 2 luni consecutive):
aveti nevoie de o bona permanenta cu norma intreaga sau timp partial de lucru?

pentru contracte de lunga durata se aplica o reducere de 15 % la tariful orar al serviciilor de babysitting temporare;

bonurile Respiro

va doriti o seara la teatru, la restaurant sau sunteti invitati la reuniuni ale adultilor?

Scufita Rosie va pune la dispozitie servicii de babysitting pe timp de cateva ore atunci cand dumneavoastra participati la un program pentru adulti. Bonurile Respiro pot fi folosite si de parintii care se simt surmenati si doresc sa isi reincarce bateriile eliberati de grija copiilor, care isi petrec acest timp cu o persoana de incredere.

bonurile Respiro au o durata a serviciilor de 4 ore, la costul de 60 RON/bon.

la 8 bonuri vandute, Scufita Rosie va oferi un bon Respiro gratuit pentru familiile monoparetale cu venituri mici ale caror nevoi au fost evaluate de Crucea Rosie;

Opinii utilizatori

Serviciile bonei de la Crucea Rosie au fost super!
De Maria Timaru pe 23 Decembrie 2011

De mult imi doream sa merg la un film cu sotul meu, dar nu aveam la cine sa apelez pentru cateva ore sa o ingrijeasca pe fetita noastra de 2 ani. Bona de la Crucea Rosie a fost foarte serioasa si profesionista, iar Ioana mica s-a simtit excelent cu ea. Multumesc!

Cum apreciezi serviciile de babysitting de la Scufita?
De Gabriela pe 29 Noiembrie 2011

Ma gandesc sa apelez si eu la serviciile lor din cand in cand, dar nu prea am curaj, bebe nu a stat decat cu mine sau cu sotul pana acum, are 4 luni. Cum ti s-a parut ca s-a simtit copilul cu bona de la Crucea rosie? Dar bona in sine, cum era? ti-a placut, ai mai chema-o? Vine aceeasi persoana de fiecare data?

Promptitudine? Da!!! Tarife mari? Da, dar copiii merita o bona bine pregatita si siguranta
De Monica pe 14 Noiembrie 2011

Promptitudinea e probata, caci desi in pliant scrie ca iti trimit bona in 2 ore, mi-au trimis la nevoie bona dupa doar o ora! Tarifele par putin cam mari, insa serviciile raspund criteriilor oricarui parinte ce doreste tot ce-i mai bun copilului sau.

Bone calificate si garantate de Crucea Rosie
De Ana pe 14 Noiembrie 2011

Ce bine ca exista si la noi un astfel de serviciu al Crucii Rosii!

Contact Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 Bucuresti - Serviciul de babysitting Scufita Rosie

Adresa

Calea Plevnei, 204, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 Bucuresti
Site scufitarosie.org
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.