• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
10 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Cautabona ro

Cautabona.ro - Primul serviciu online de babysitting din Romania isi propune sa aduca toate bonele sub un singur acoperis. Site-ul vine in ajutorul parintilor ocupati, ce apeleaza la serviciile bonelor, oferind profile complete pentru a recruta persoana potrivita sa aiba grija de copiii lor. Totodata, CautaBona.ro se adreseaza persoanelor care vor...

Cautabona.ro - Primul serviciu online de babysitting din Romania isi propune sa aduca toate bonele sub un singur acoperis. Site-ul vine in ajutorul parintilor ocupati, ce apeleaza la serviciile bonelor, oferind profile complete pentru a recruta persoana potrivita sa aiba grija de copiii lor. Totodata, CautaBona.ro se adreseaza persoanelor care vor sa-si faca cunoscuta experienta si dorinta de a lucra in acest domeniu.

non-stop

babysitting

part-time, full-time, permanent

Opinii utilizatori

Bone filipineze
De Anonim pe 11 Martie 2011

Compania FiliPici - Bone de Pici va ajuta sa angajati o bona filipineza chiar acum!
De ce bona filipineza?
Bonele filipineze pot fi considerate printre cele mai cautate si mai iubite bone din lume. Ce anume au ele care le face in mod special calificate pentru aceasta slujba, este daruire, harnicia, calificarea in domeniu si nu in ultimul rand loialitatea.
Va asteptam pe site-ul nostru https://www.serviciibone.ro
mail: contact@serviciibone.ro

Cautabona ro
De Ica g. pe 16 Februarie 2011

Stiati ca sunt cursuri de calificare, deci cu diploma legala semnata de ministerul muncii si invatamantului, pentru cele care doresc sa devina bone? Mesajul meu este sa luati o bona calificata, de ce ? pentru ca invata psihologia dezvoltarii copilului, si cum sa reactioneze fata de un copil rasfatat, un copil timid, un copil agresiv, un copil fricos, etc.? Si pentru ca la cursuri nu participa decat cine are o adeverinta medicala cu mentiunea apt pentru meseria de baby sitter(bona). Si mai invata cum sa seporate in familia copilului, cum sa-l ingrijeasca, sa-l alimenteze, etc, etc. Daca vreti informatii despre un asemenea curs sunati-ma: 0760241199, sau mail centrul_de_formare@yahoo.com

JOB
De Petre Maria pe 23 Noiembrie 2010

Pentru mamici:)
Adolescenta de 17 ani, eleva in Liceul Teoretic "Dimitrie Bolintineanu" din Bucuresti. Doresc sa lucrez ca bona part-time pentru scolari.In primul rand sunt o persoana serioasa, sociabila,foarte deschisa si iubesc copiii! Studiez limba franceza de 10 ani iar engleza de 7. Ii pot ajuta la teme, totodata stiu sa si gatesc si pot avea grija cum se cuvine de ei 3 4 ore pe zi deoarece am mai lucrat in domeniu, ca avand grija de scolari in varsta de 6 si 8 ani. Pentru mai multe detalii: email- marie40893@yahoo.com telefon: 0768230072

Toti parintii care cauta bona ar trebui sa stie de acest serviciu
De Amalia pe 04 Mai 2010

Dupa ce am cautat la 3 agentii de bone si nu am fost multumita, am ajuns pe acest site si mi-am gasit bona in mai putin de o saptamana!

Angajator cu cerinte detaliate
De Nana38 pe 09 Martie 2010

Informatiile legate de cerintele familiei angajatoare sunt putine sau inexistente; ar fi mai eficient sa completeze toate rubricile solicitate; cu cat dau mai multe informatii despre program, copii, varsta, adresa, cerinte extra, bonus, cu atat mai repede se va face alegerea.

Cautabona ro
De Elena pe 09 Octombrie 2009

Acest site prezinta familii angajatoare ale caror cerinte si nevoile copiilor lor sunt compatibile cu doleantele persoanele inscrise in baza de date a cautabona.ro, candidate eligibile pentru a lucra ca bone.

Cautabona ro
De Cip pe 10 Septembrie 2009

Bun serviciul.

Cautabona ro
De Camelia pe 10 August 2009

Am fost la doua agentii inainte sa aud de site-ul cautabona.ro, mi-am cautat singura bona din baza lor de date si vreau sa spun ca sunt foarte multumita de alegerea facuta, mai ales ca am salvat si 12 milioane.

Cautabona ro
De Babymouse pe 07 August 2009

Am gasit o bona de care sunt multumita prin site-ul cautabona.ro. Cei de la site sunt prompti si foarte seriosi.

Cautabona ro
De Anonim pe 09 Iulie 2009

Gasesti foarte usor bona dorita pentru ca ai la dispozitie un profil complet al bonelor de pe site.

Contact Cautabona ro

Adresa

Pierre de Coubertin, 3-5, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Office Building, et. 1
Site www.cautabona.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.