• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Bone si Personal din Filipine

Isrom Interconections este o societate specializata in domeniul recrutarii si plasarii de personal auxiliar calificat de origine filipineza si in consultanta necesara desfasurarii unui astfel de proces. Am obtinut experienta si cunostintele in urma functionarii intr-o tara straina, unde activam cu succes timp de mai multi ani. Echipa noastra este...

Isrom Interconections este o societate specializata in domeniul recrutarii si plasarii de personal auxiliar calificat de origine filipineza si in consultanta necesara desfasurarii unui astfel de proces. Am obtinut experienta si cunostintele in urma functionarii intr-o tara straina, unde activam cu succes timp de mai multi ani. Echipa noastra este alcatuita din specialisti: recrutori cu studii in domeniul resurselor umane, consilieri juridici si avocati. Scopul nostru principal este sa identificam candidatul care se potriveste cel mai bine cu cerintele postului si ale Dvs. ca angajator.


Procesul de desfasurare a activitatii noastre este bine structurat, testat si parcurge etapele necesare obtinerii celui mai bun rezultat, care sa va multumeasca pe deplin. Deasemenea, asiguram consiliere, atat candidatilor cat si angajatilor. Serviciile noastre sunt complete si de calitate, venind in intampinarea nevoilor dvs. de a angaja personal pentru casa si familia sau pentru firma. Acoperim cu succes toate domeniile in care aveti nevoie de personal auxiliar:
ingrijire copii (bone, guvernante);
menaj si alte activitati casnice(menajere);
ingrijire persoane varstnice sau cu dizabilitati (ingrijitori batrani, asistente medicale, infirmiere);
personal hotelier si restaurant staff;
personal bucatarie;
menaj birouri;
personal spa – coafor / cosmetica / terapeuti / maseori;
soferi profesionisti - transport personal si marfa;
industrie – croitorie / confectii / industrie textile / industria usoara;
personal pentru service auto / diferite reparatii s.a.

In Romania, in ultimii 15 ani, s-a constatat o scadere dramatica a numarului de scoli de meserii. Motiv pentru care s-a imputinat numarul de muncitori calificati si a crescut nevoia inteprinzatorilor de o astfel de forta de munca. Astfel, personalul de origine filipineza a devenit cea mai buna alegere datorita nivelului lor de educatie: scoli profesionale si studii superioare acreditate si recunoscute international.

Filipinezii se remarca in mod special prin harnicia lor, puterea de a se adapta unui mediu de lucru nou, prin seriozitate, modestie, discretie, bunavointa, inteligenta si buna cunoastere a limbii engleze. Sunt extrem de credinciosi in Dumnezeu, sunt mereu bine dispusi, au relatii familiale stranse nu doar cu parintii, ci si cu celelalte rude, din dorinta de a oferi familiei un trai decent, reusesc sa realizeze sarcini dificile pe perioade lungi de timp si se remarca prin harnicia si capacitatea de a munci din greu, au o rezistenta sporita la conditii grele de munca si de viata.

Va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile personalului filipinez in orice domeniu aveti nevoie si nu veti regreta alegerea facuta.

De peste 20 de ani, bonele filipineze sunt cautate si apreciate in tari precum Australia, Canada, SUA, Germania s.a.

S-a constatat si in Romania o crestere semnificativa a cererii de bone de origine filipineza, lucru care se intampla datorita unor calitati aparte pe care ele le au.

In primul rand, urmeaza cursuri speciale de lunga durata, la sfarsitul carora obtin o diploma recunoscuta international.
Sunt testate psihologic, le sunt observate comportamentul si abilitatile, astfel incat ele vor fi capabile sa supravegheze un copil, sa se joace cu el, sa-l invete diferite deprinderi comportamentale si de limbaj. Multe din ele au experienta didactica.

Un alt motiv important este ca ele vorbesc limba engleza la un nivel avansat, deci copilul va creste invatand doua limbi: limba materna si limba engleza.

Bonele filipineze au un caracter frumos: sunt modeste, harnice, serioase, implicate, politicoase, stiu sa se faca placute, au un tonus vesel, sunt foarte afectuoase si se ataseaza emotional cu sinceritate de copil si familia acestuia, sunt blande si rabdatoare.

Avantajul principal al unei bone filipineze este faptul ca indeplineste cu succes si rolul de menajera pentru casa si familia cu care locuieste. Ea gateste, calca, face curatenie, ingrijeste plante, animale de companie, si are grija de casa fara sa-si neglijeze rolul de bona.

Este organizata, intuitiva, constiincioasa, isi rezolva atributiile zilnice fara sa deranjeze si este o prezenta discreta in viata familiei. Este acolo mereu, te poti baza pe ea. Este de incredere si respecta valorile credintei in Dumnezeu, fiind crestin-catolica. Merita sa le admiram puterea de a se dedica cu atata grija si afectiune unor copii si parinti care provin dintr-o alta cultura, un alt popor.

Important: salariul unei bone filipineze este de 310 Euro pe luna si pentru ca ea poate indeplini si rol de menajera in casa Dvs., va scuteste si de costurile suplimentare ale angajarii unei alte persoane!

Isrom Interconections vine in intampinarea dorintei Dvs. de a va lasa copiii "pe maini sigure" si va pune la dispozitie bone care se pot ocupa de copii conform unui orar si unor reguli stabilite in totalitate de Dvs.

luni - vineri: 09:30 - 17:00;

servicii oferite de firma noastra:
avand in vedere ca procesul de recrutare, dar mai ales cel de aducere a personalului strain este unul complex si de durata si implica o documentatie amanuntita, firma noastra se va ocupa in numele Dvs. de toate acestea dupa cum urmeaza:

obtinerea tuturor documentelor in vederea punerii cetateanului strain in legalitate pe teritoriul Romaniei precum:
autorizatie de munca;
viza de lunga sedere pentru angajare;
permis de sedere temporara;
contract individual de munca;
fisa de aptitudini si adeverinta medicala de la Medicina Muncii;
analize medicale care atesta starea de sanatate a viitorului angajat,precum: examen clinic, HIV, VDRL, Hepatita, Urocultura, Sumar urina, Coprocultura, Parazitologie, Analize uzuale la sange-diabet, cholesterol, Exudat faringian,Exudat Nazal;

reprezentarea Dvs.in calitate de angajator in fata institutiilor precum:
ORI-Oficiul Roman pentru Imigrari;
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si a Sportului;
Politie;
Inspectoratul Teritorial de Munca;
Ambasada Republicii Filipine in Romania;
Ambasada Romaniei in Republica Filipine;
Biroul de traduceri autorizate;
Notariat;
Ministerul Justitiei si Camera Notarilor;
Ministerul Afacerilor Externe;
Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca;

mediere in relatia angajator - angajat;

oferim posibilitatea ca persoana selectata sa poata urma si alte cursuri de calificare pana la momentul sosirii sale in Romania(cursuri de prim ajutor, de masaj, reflexoterapie, gatit, gradinarit, scoala de soferi etc.) ;
putem facilita Training in Romania pentru viitorul angajat inaintea plasarii sale la angajator;
inregistrarea contractului de munca intre Dvs. si angajatul la ITM;
intocmirea si depunerea lunara la Administratia Financiara si ITM a documentatiei si plata lunara a taxelor si a impozitelor pentru angajati:Intocmirea statelor de salarii,ordinelor de plata bugetare aferente salariilor,intocmire si depunere la organele de abilitate a declaratiior lunaresi reprezentarea Dvs. in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca;
prelungirea contractului de munca, a autorizatiei si a permisului de munca si de sedere temporara a angajatului(dupa fiecare an de munca);
asigurare privata de sanatate / viata si de repatriere in caz de deces al angajatului;
procedura preschimbarii permisului international de conducere a angajatului;
oferim posibilitatea incheierii unei polite de asigurare cu acoperirea costurilor de inlocuire a angajatului Strain in urmatoarele cazuri:

nerespectarea/ incalcarea prevederilor contractului de munca, a regulilor angajatorului si a legilor din Filipine, cat si a legilor din Romania, exceptie facand cazul in care nerespectarea/ incalcarea nu este atribuita angajatului;
demisia sau intoarcerea voluntara a angajatului in Filipine;
furtul si distrugerea voita a bunurilor angajatorului;
prestarea oricarui fel de serviciu in alta resedinta pe intreaga perioada a contractului de munca fara consimtamantul prealabil al angajatorului;
parasirea definitiva si fara permisiune a locului de munca si/sau absenta nemotivata pe o perioada mai lunga de timp;

in cazuri in care doriti ca angajatul sa va insoteasca in diverse destinatii in afara tarii va putem asista la procesul obtinerii vizelor si a asigurariilor pentru angajatul Dvs;

va putem facilita procurarea biletului de avion pentru drumul de intoarcere al angajatului, la cele mai bune tarife din piata;
ne putem deplasa in scopul intocmirii documentatiei pentru clientii-angajatori din alte localitati / judete;

Opinii utilizatori

O agentie serioasa de Bone Filipineze
De Liliana Stanciu pe 01 Octombrie 2013

La recomandarea unor prieteni am ajuns la agentia Bona de Nota 10! Stiam din povestirile prietenei mele Claudia despre Bona Filipineza recrutata si plasata de catre ei. Am avut o surpriza placuta sa aflu ca procedura de recrutare si de sosire nu dureaza foarte mult si costurile aferente sunt relativ mici pentru o persoana care este calificata si cu experienta dovedita fiind o bona de profesie. Intradevar, investitia initiala se amortizeaza in timp, dar tin sa subliniez ca este o investitia al carui pret este foarte mic fata de avantajele multiple si valoare adaugata pe care aceasta functie noua in casa iti aduce. Bona ne sta la dispozitie toata ziua, locuieste la noi, putem pleca oricand stiind ca lasam copilul in deplina siguranta. Pe langa sarcinile zilnice de a avea grija de Natan (baietelul meu de 3 ani), Roza (bona filipineza) ne ajuta si cu treburile casnice privind curatenie, spalat si calcat hainute si gatit. La capitolul gatit, vreau sa spun ca am avut un noroc deoarece Roza s-a adaptat foarte repede ne gateste si mancare romaneasca pe langa delicii din bucataria Filipineza si Chinezeasca.
Copilul meu vorbeste deja Engleza datorita comunicarii cu Roza.
Recomand cu caldura servicii oferite de agentie de palasre a Personalului din Filipine :Bona de Nota 10!

Contact Bone si Personal din Filipine

Adresa

Piotr Ilic Ceaikovski, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.bonadenota10.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.