• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
9 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Bone cu referinte pentru parintiii din Bucuresti!

Cleaning & Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru recrutarea si plasarea de personal, cat si pentru consiliere si reorientare profesionala.

Personalul din baza de date este atent verificat, iar dosarul fiecarei persoane contine: copii dupa buletin, adeverinta medicala, cazier si recomandari.

Cleaning...

Cleaning & Babysitting RO este o agentie acreditata A.N.O.F.M atat pentru recrutarea si plasarea de personal, cat si pentru consiliere si reorientare profesionala.

Personalul din baza de date este atent verificat, iar dosarul fiecarei persoane contine: copii dupa buletin, adeverinta medicala, cazier si recomandari.

Cleaning & Babysitting RO este o agentie pasionata de acest domeniu de activitate, cu experienta de peste 7 ani in servicii de:

- Babysitting (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Ingrijire varstnici sau bolnavi (8 -10 h / zi sau interne = cu cazare);
- Menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 / saptamana).

Solutiile noastre se preteaza oricarei situatii, fie ea cat de dificile! Apelati cu incredere la specialistii nostri!

luni - vineri, intre orele 09:00 - 17:00;
programarile se pot face pana la ora 20:00;

- babysitting (8 - 10 h / zi sau interne = cu cazare);
- ingrijire varstnici sau bolnavi (8 - 10 h / zi sau interne = cu cazare);
- menaj in firme si locuinte (program 4 sau 8 h / zi, 1 zi sau 5 zile/ saptamana);

oricand

intre 500 - 2000 RON, in functie de program si nivelul de educatie al personalului selectat;

after school la domiciliu;
recrutare bucatari, gradinari, soferi, paznici;

Opinii utilizatori

O firma de bone serioasa!
De Razvan F. pe 20 Mai 2016

Recomand aceasta firma cu toata increderea. Am o bona de exeptie de 8 ani!
Apelati fara absolut niciun dubiu sau ezitare.
Are si un pret corect, si se simte profesionalismul din start.

Multumesc inca o data! R. F.

O agentie cu personal aerian
De Simona pe 12 Noiembrie 2015

Trei doamne(Carmen,Adriana,Davida) si toate posteaza aceeasi oferta iar cand intrebi de oferta nici nu exista ,te i-au cu alta vorba ,nu au nici un interes sa finalizeze ,sa se implice mai mult in a angaja bone,le este frica sa intrebe familiile daca sunt hotarate pentru a angaja,ziua trece ,leafa le merge din vizionari .

Agentie#Bone#Bucuresti#Referinte
De Maria N. pe 18 Ianuarie 2015

Hei Carmen si Adriana, La Multi Ani pe 2015, un an nou binecuvantat! Va doresc sa faceti toti clientii fericiti asa cum sunt eu cu bona recomandata. Va recomand cu caldura, pot da si nr meu de tel la cerere ptr referinte. M- am convins ca sunteti cea mai serioasa agentie de bone din Bucuresti, dupa atatea incercari. (...)
Salutare, multumesc si sa auzim numai de bine!
Cu recunostinta,
Maria Nicorici

Baby sitter cu experienta
De Mamica Fericita pe 03 Octombrie 2013

Nu stiu ce si-ar putea dori mai mult o mamica cu un bebe care este nevoita sa lucreze!?! O dadaca inimoasa, curata, vesela si o buna bucatareasa! Zic dadaca pentru ca am o bona de 64 ani, ardeleanca, care imi da atata speranta si incredere, cum nu credeam!

Ea are grija de puiul meu zi de zi, ma incurajeaza in fiecare dimineata cand trebuie sa onorez un program part time, ma bazez pe ea, pot lucra fara probleme. Cand ajung acasa, se apuca de un ajutor in casa si de o ciorbita sau o mancarica la cuptor.

Bona mea de la aceasta firma, Cleaning & Babysitting, mi se potriveste perfect. Imi este greu ca sunt mama singura, insa fericita ca ne putem descurca si ca putem privi fiecare zi cu mult soare (chiar daca ploua de 3 zile)!

Va multumesc pentru perseverenta si pricepere! Stiu ca iubiti copiii si faceti acest lucru cu daruire!

Sa va ajute D-zeu!

O mamica fericita,
Dana Ion

Guvernanta
De Elena N. pe 08 Septembrie 2013

Se stie ca este cea mai performanta Agentie de Guvernante din Bucuresti! Portofoliul de clienti este unul selectiv, insa m-au tratat si pe mine regeste cu toate ca nu am venit cu vreo recomandare. Merita toti banii! Te simti cs in strainatate: calitate, simplitate, profesionalism! Bafta Carmen! Elena Nastase

Leasing de menajera
De Nadia Badiu pe 08 Iunie 2013

Noi lucram cu d-na Carmen de la Cleaning de 2 ani. Avem contract de leasing de menajera, ne factureaza lunar, si avem aceeasi menajera incadrata cu forme legale la firma dansei. Diferenta de pret nu este mai mare daca as plati-o direct cu 70-100 lei / sedinta, suntem protejati ca stiu de unde s-o iau daca pleaca. Mai stam si in Tunari si nu venea nicio menajera fara 100-150 lei pe zi, imi deduc si cheltuielile pe societate, e convenabil!

Multumim doamnei si ii dorim mult succes si sanatate,

Familia Badiu

Menajere
De Martha M. pe 28 Mai 2013

Sunt o clienta care locuieste in Israel cu parintii in varsta de 86 si 89 ani in Bucuresti, Dorobanti. Am apelat la serviciile doamnei Carmen Suiu primind telefonul dansei de la un client foarte multumit din State care a rezolvat problema asa de la distanta. Cei drept nu am pornit la drum cu inima deschisa pentru ca dansa avea o misiune grea: sa mearga la adresa parintilor mei in varsta de 86 si 89 ani cu o armata de menajere pentru curatenie, apoi cu o ingrijitoare interna pentru supraveghere permanenta. Din pacate, pentru noi, copiii cu resedinta asa departe, e dificil sa cheltuim bani pe avioane, ca sa venim in tara pentru orice problema. Am delegat-o pe dansa! S-a descurcat extraordinar! Ganditi-va ca parintii mei au probleme grave de sanatate, unul dintre ei este cu pampers, sunt dificili (ca orice varstnic), sunt iritati de orice persoana din exterior care le intra in casa.
Acum ii sun si ii simt ca sunt bine, ca zambesc, ca sunt ingrijiti. Asistenta sociala face si piata, menaj, le da medicatia, le prepara hrana, etc. si are program intern cu 2 weekenduri / luna libere.

Va recomand cu caldura aceasta firma de recrutare menajere si ingrijitoare pentru batrani la domiciliu!

Va imbratisez,
Martha

Este cea mai buna agentie!
De Ileana Bucur pe 29 Ianuarie 2013

Sincer, va spun ca am fost la multe firme de recrutare bone din Bucuresti, insa Cleaning and Babysitting RO mi s-a parut cea mai serioasa. Ei au numai clienti de top, din lumea show bizzului, oameni foarte cunoscuti si importanti, nu-si permit sa dea gres. Fac analizele medicale si testare psihologica inainte de angajare gratuita, se ocupa de tot. Apelati cu incredere!

Super bona, super treaba, super pret!
De Izabelle T. pe 11 Aprilie 2012

Este extraordinar sa primesti servicii ca in strainatate! Rapid, eficient, pret moderat! Recomand cu incredere! ;)

Contact Bone cu referinte pentru parintiii din Bucuresti!

Adresa

Calea Plevnei, 15, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Rondul Kogalniceanu
Site www.cleaning-babysitting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.