• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Bonamenajera.ro

Bonamenajera.ro - Adrya este un partener care lucreaza cu suflet, si va ajuta sa gasiti personalul casnic de care aveti nevoie pentru familia si casa dumneavoastra in cele mai bune conditii financiare.

Adrya s-a nascut din dorinta de a oferi servicii profesioniste de ingrijire pentru familiile ocupate din orasul nostru, Cluj-Napoca. Ne...

Bonamenajera.ro - Adrya este un partener care lucreaza cu suflet, si va ajuta sa gasiti personalul casnic de care aveti nevoie pentru familia si casa dumneavoastra in cele mai bune conditii financiare.

Adrya s-a nascut din dorinta de a oferi servicii profesioniste de ingrijire pentru familiile ocupate din orasul nostru, Cluj-Napoca. Ne dorim satisfacerea la cel mai inalt nivel a nevoilor clientilor nostrii.

luni - vineri: 10:00 - 16:00;

asistenta in selectia si recrutarea de personal casnic:

ingrijire si supraveghere copii: bone, babysitting, supraveghere afterschool(permanent sau ocazional);

ingrijire si companie varstnici, bolnavi, persoane cu handicap (permanent sau ocazional);

menaj in apartamente / vile sau sedii birouri (permanent sau ocazional);

Opinii utilizatori

Agentia Adrya
De Dorina pe 14 Octombrie 2015

Adrya ofera servicii de cea mai buna calitate, personalul firmei a dat dovada intotdeauna de onestitate, promptitudine si seriozitate. Recomand cu caldura!

Nu as recomanda Adrya
De Ela pe 24 Iulie 2015

Prin agentia Adrya mi-am gasit o bona f ok, dar la 6 luni dupa ce am angajat-o (timp de 6 luni cf contractului trebuiau sa imi gaseasca pe altcineva daca bona pleca/nu imi convenea fara a plati in plus) a inceput sa ii ofere bonei alte locuri de munca (tot ca bona). Mi se pare o lipsa si neprofesionalism crunt- o data ce ai intermediat ceva cand trece perioada contractuala, incepi sa oferi alte locuri de munca. PS. cu bona ma inteleg ok si inca mai vine uneori dupamasa la copii (desi lucreaza 8h la alta fam). Daca vrti bone pt 6 luni- lucrati cu Adrya, daca vreti bona pentru macar un an, cautati alta agentie...

Contact Bonamenajera.ro

Adresa

Camil Petrescu, 38, Cluj, Cluj Napoca

Reper In cartierul Buna Ziua langa firma Vitacom;
Site www.adrya.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.