• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia SHIFT / Babysitters on Duty

SHIFT - Babysitters on Duty este o agentie de recrutare de bone si babysitters condusa de o mama cu experienta de recruiter de peste 11 ani. Greutatile cu care s-a confruntat Simona Giosanu dupa nasterea celui de-al doilea copil in a gasi pe cineva de incredere cu care sa-l lase pe serban au determinat-o sa inceapa o afacere ce se conduce dupa...

SHIFT - Babysitters on Duty este o agentie de recrutare de bone si babysitters condusa de o mama cu experienta de recruiter de peste 11 ani. Greutatile cu care s-a confruntat Simona Giosanu dupa nasterea celui de-al doilea copil in a gasi pe cineva de incredere cu care sa-l lase pe serban au determinat-o sa inceapa o afacere ce se conduce dupa cateva principii simple, dar trainice: incredere, profesionalism in recrutare, feedback permanent si consiliere.

Dupa cum sugereaza si numele, SHIFT invita parintii sa faca o schimbare, sa aleaga ce este mai bun pentru binele si confortul copiilor, dar vine si in intampinarea nevoilor lor.

Beneficiile oferite de noua agentie de recrutare si selectie de personal pentru ingrijirea copiilor sunt enumerate mai jos, cat se poate de clar:

Experienta in recrutare:

- Recrutarea se face cu ochi de mama si experienta unui recruiter de 11 ani, dublata de evaluarea psihologica facuta de un psiholog cu 15 ani de activitate in domeniu, la randul ei mama;

- Toate candidatele sunt intervievate si li se evalueaza competentele si abilitatile intr-un interviu semistructurat, combinat cu un interviu de stres;

- Tuturor canditatelor li se cere experienta minima obligatorie de 1 an de zile intr-o casa particulara sau intr-o gradinita;

- Desigur, se are in vedere verificarea referintelor pentru a evalua expertiza bonelor si calitatile acestora;

Oferirea de consultanta si flexibilitate:

- Consultanta in alegerea solutiei de ingrijire a copilului este extrem de necesara, caci bona full time este singura varianta pe care o cunosc majoritatea parintilor, in realitate existand mai multe posibilitati;

- Preselectia candidatelor - parintii primesc pe mail CV-urile cu poza ale candidatelor si pot alege pe cine doresc sa intervieveze;

- Consultanta post angajare, atat pentru bona, cat si pentru parinti;

- Se ofera consultanta de catre un coach in formare si cu pregatire in NLP (Programare neurolingvistica);

- Consiliere in stabilirea si agrearea atributiilor persoanei care va ingriji copilul (fisa postului);

- Feed-back post angajare bona, cerut ambelor parti in prima luna de activitate a bonei si a doua zi dupa prima solicitare a unui babysitter;

Atentie fata de nevoile mamelor:

- Timpul e tare pretios, de aceea reprezentantii SHIFT se pliaza pe aceasta cerinta si organizeaza interviurile acolo unde doresc parintii (acasa, la birou, la o cafenea, in parc, unde interactioneaza si cu copilul etc.)

luni - vineri: 10:00 - 18:00;

avem solutii pentru ingrijirea copiilor care includ: bonele de zi (8 - 10h / zi), bonele part time (3 - 6h / zi), bonele interne (care locuiesc cu familia) si nu in ultimul rand serviciile de babysitting;

taxa de selectie, organizare interviuri, selectie customizata: 90 RON (TVA inclus);

comision recrutare bona: 70% + TVA din salariul bonei in  prima luna;

Opinii utilizatori

Ca de la mama la mama, cu caldura si profesionalism
De Florina pe 15 Septembrie 2012

In primul rand, Simona a trecut prin cautarile unei mame, stie cat suntem de stresate de aceasta alegere si stie la ce trebuie sa fie atenta. In al doilea rand, experienta de business in recrutare, secondata de parerea unui psiholog, face ca selectia candidatilor sa fie foarte riguroasa. In al treilea rand, experienta sa in coaching/NLP te ajuta sa iti clarifici asteptarile, sa definesti foarte clar responsabilitatile bonei, asa incat totul sa decurga lin. Si nu in ultimul rand, daca ceva nu merge conform asteptarilor, tot ea iti va acorda suport.
O recomand cu caldura,
Florina.

Contact Agentia SHIFT / Babysitters on Duty

Adresa

Aviator Mircea Zorileanu, 93, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Langa Manastirea Casin
Site www.momshift.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.