• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Ileana Dobre - Babysitting, menaj, ingrijire batrani, petsitting

Agentia Ileana Dobre - babysitting, menaj, oldsitting, petsitting.
Scopul nostru este sa construim si sa imbunatatim relatii de lunga durata cu clientii nostri, relatii bazate pe incredere. De aceea, oferim perioada de garantie mare la angajarea unei candidate prin intermediul nostru, de 6 sau 12 luni (in functie de pachetul ales), perioada...

Agentia Ileana Dobre - babysitting, menaj, oldsitting, petsitting.
Scopul nostru este sa construim si sa imbunatatim relatii de lunga durata cu clientii nostri, relatii bazate pe incredere. De aceea, oferim perioada de garantie mare la angajarea unei candidate prin intermediul nostru, de 6 sau 12 luni (in functie de pachetul ales), perioada in care oferim consultanta gratuita si posibilitatea inlocuirii angajatei daca aceasta nu corespunde (numar nelimitat de inlocuiri).

Clientii nostri sunt persoane ocupate, vor sa fie informati in mod constant, stiu ce este bine pentru familia lor, stiu ce tip de angajat cauta si, impreuna, creionam si gasim profilul asteptat.

Suntem situati intr-o zona la intersectie de drumuri, ceea ce face posibila vizionarea unui numar mare de persoane, rezultand o baza de date selectiva. De asemenea, suntem in masura sa rezolvam cereri din toate cartierele Bucurestiului sau din zonele limitrofe.

Colaboram cu Centrul Medical Sanador pentru realizarea testarilor psihologice ale candidatelor noastre si pentru analize medicale.

La angajarea unei bone oferim cadou o jucarie de plus!

Pentru contractele incheiate in perioada 01 noiembrie 2011 - 15 ianuarie 2012 perioada de garantie (de inlocuire) a bonei, menajerei, ingrijitoarei pentru batrani va fi de 2 ani!

luni- vineri: 09:00 - 18:00;
la solicitarea clientilor, vizionarile se pot fixa si in afara orele de program;

servicii de ingrijire copii (babysitting);
menaj apartamente sau vile, menaj birouri;
ingrijire batrani;
ingrijire animale de companie;
plasare alte categorii de personal casnic (bucatarese, administratori vile, gradinari etc.).

program intern, extern, full time sau ocazional

Opinii utilizatori

Inselaciune
De Eduard Enache pe 10 Octombrie 2017

O firma de apartament DE EVITAT! Am apelat la serviciile acestei firme pentru plasarea unei interne *(ingrijire batrani). Vineri 6 Oct 2017, la sediul lor, ne-a fost prezentata o doamna, am stabilit de comun acord salariul lunar si data de incepere, a doua zi. Am achitat tot atunci comisionul companiei, echivalent al salariului pe o luna a angajatei, adica 1900 lei. A doua zi, nici urma de angajata...nici la telefon nu a raspuns! Luni, am solicitat returnarea sumei platite cu titlu de comision, avand in vedere faptul ca nu am beneficiat de serviciile persoanei angajate, Ileana Dobre refuzand restituirea sumei! Deci TEAPA! NU RECOMAND! ramaneti cu banii aruncati!

Agentia Ileana Dobre - Babysitting, menaj, ingrijire batrani, petsitting
De Georgeta pavel pe 27 Octombrie 2014

Multumesc frumos acestei agentii care m-a ajutat sa imi imbunatatesc veniturile intr-un timp foarte scurt. Mi-au raspuns solicitarii cu multa promtitudine, seriozitate si mi-am oferit serviciile la randul meu cu aceeasi masura. Mult succes si prosperitate!

Contact Agentia Ileana Dobre - Babysitting, menaj, ingrijire batrani, petsitting

Adresa

Soseaua Colentina, 4, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Langa Kaufland, vizavi de Biserica Sf. Dumitru, 5 min. de la Bucur Obor
Site www.angajezbonamenajera.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.