• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Family Help

Agentia Family Help recruteaza, selecteaza, plaseaza personal specializat in activitatile de babysitting, menaj, asistenta si ingrijire varstnici. Personalul plasat de catre agentie in domeniile de babysitting,menaj si asistenta varstnici, pentru angajare, se face in baza unor selectii si verificari bine documentate.

Agentia Family Help recruteaza, selecteaza, plaseaza personal specializat in activitatile de babysitting, menaj, asistenta si ingrijire varstnici. Personalul plasat de catre agentie in domeniile de babysitting,menaj si asistenta varstnici, pentru angajare, se face in baza unor selectii si verificari bine documentate.

luni, marti, joi, vineri 11:00- 19:00, miercuri 15:00- 19:00, sambata, duminica la solicitarea clientilor

babysitter, menaj,ingrijire varstnici

full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end. noaptea

oferite de angajator (solicitant )

testare psihologica, cumparaturi

Opinii utilizatori

Agentia Family Help
De Perdutu Nicoleta pe 28 Februarie 2013

Selectia, testul psihologic, comunicarea cu personalul, daruirea, sunt cateva calitati care caracterizeaza aceasta firma. Dupa 5 ani de activitate pe un post recomandat de firma ma intorc cu drag la ei pentru a-mi gasi o alta familie tot pe o perioada lunga. Am incredere in ei si chiar i-am recomandat la multi prieteni.

Contact Agentia Family Help

Adresa

Lucretiu Patrascanu , 13 , Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. G1, parter, ap. 3, statia Costin Georgian, Troleibuz 70, 79,Autobuz 253,102,TramvaI 36,40,55
Site www.familyhelp.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.