• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Expert Bone si Menaj

Agentia Expert Bone si Menaj va ofera personal cu experienta in caresterea si educarea copiilor , menajere pentru intretinerea locuintei, sau persoane au grija de un varstnic / bolnav / pers cu dizabilitati.

Avem personal pentru orice tip de program cautat de dvs: intern, full-time, part-time, ocazional, weekend sau de sarbatori, in...

Agentia Expert Bone si Menaj va ofera personal cu experienta in caresterea si educarea copiilor , menajere pentru intretinerea locuintei, sau persoane au grija de un varstnic / bolnav / pers cu dizabilitati.

Avem personal pentru orice tip de program cautat de dvs: intern, full-time, part-time, ocazional, weekend sau de sarbatori, in functie de serviciul dorit.

Personalul nostru sunt testate din punct de vedere medical, judiciar si psihologic!

Pentru a va gasi persoana potrivita ne puteti contacta la nr de telefon: 072.689.0498 / 076.050.3377 / 021.725.0113

luni - vineri: 09:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 14:00;
duminica: inchis;

bona - babysitter;
guvernanta - educare;
menajera - curatenie;
ingrijire batrani / bolnavi;

oricand

Comisionul perceput de agentia "Expert Bone si Menaj" pentru serviciile de recrutare si plasare bona, guvernanta, menajera sau ingrijitoare varstnic ori bolnav este de 50% din salariul net negociat cu viitoarea angajata pentru programul de lucru intern, extern, full-time, part-time, ocazional, weekend.

Taxa de vizionare este de 50 RON ( pentru maximum 2 interviuri ).

Interviurile se vor desfasura la sediul firmei noastre.

Se acorda o garantie de 60 de zile calendaristice care sa ofere beneficiarului posibilitatea de a alege o alta persoana fara a i se percepe o alta taxa suplimentara!

Opinii utilizatori

Am gasit bona ideala in 2 zile
De Brighite Ecaterina Mihaela pe 15 Februarie 2014

Sunt o norocoasa, eu am avut sansa sa gasesc o bona buna care se joaca impreuna cu copilul cu masinutele, spune povesti, rad impreuna, ii prepara mancaruri. Sunt multumita!

Va doresc la fel si celorlalte familii care sunt interesate!

Satisfacatoare conform dorintelor mele
De Tudoriu Ramon pe 27 Iunie 2013

Salut, de la varsta de 4 anisori o am acasa pe Raluca, atat sotia mea cat si eu aveam un program destul de incarcat la serviciu, nu avem ore fixe de venit acasa, in ceea ce ii priveste pe cei de la agentia Expert Bone si Menaj, si pe bona, sunt foarte multumit ca am cu cine sa imi las copilul atunci cand sunt plecat in alte localitati cu munca. Nu aveam o alta solutie decat sa aleg o bona, si voi recomanda in continuare agentia!

Contact Agentia Expert Bone si Menaj

Adresa

Vladeasa , 11, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Str. Vladeasa, nr. 11, bl C33, sc B, et 8, ap 105, sector 6, Bucuresti
Site www.bonesimenaj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.