• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Eloise - Bone, guvernante

Agentie recrutare si plasare personal casnic (bone, guvernante, menajere, infirmiere ingrijire batrani). Candidatele recomandate sunt testate psihologic si in privinta cunostintelor teoretice si practice pe care le au, doar cele potrivite cu profilul solicitat de client fiind recomandate acestuia.

Agentie recrutare si plasare personal casnic (bone, guvernante, menajere, infirmiere ingrijire batrani). Candidatele recomandate sunt testate psihologic si in privinta cunostintelor teoretice si practice pe care le au, doar cele potrivite cu profilul solicitat de client fiind recomandate acestuia.

luni - vineri 09:30 - 17:00;

Intermediere personal calificat, cu experienta in ingrijire, supraveghere, educare copii, teme, ajutor in gospodarie, menaj, ingrijire varstnici;

full - time;
part - time;
ocazional;
intern;

conform site

menaj;
personal casnic;
infirmiere ingrijire varstnici sau persoane cu dizabilitati;

Opinii utilizatori

AG. ELOISE....
De ION POPESCU pe 31 Ianuarie 2016

Da...imi dau seama de seriozitatea si profesionalismul agentiei...Doamna bona de mai sus (MARIANA NEAGU) s-a despartit de familia copilului lasand pe acesta cu arcada sparta la un ochi si semn pe viata !!!Noroc ca a scapat asa....Oare astea sunt bonele de la ELOISE???Imi pare rau ca nu pot posta si pozele copilului....

Agentia Eloise - Bone, guvernante
De MARIANA NEAGU pe 27 Decembrie 2013

Multumesc agentie Eloise, pentru seriozitate. In luna martie a anului acesta, am sunat, apoi am fost la sediul agentiei unde am gasit o persoana foarte calda, blanda si cu multa rabdare. Imi cautam un loc de munca, si imi doream sa am grija de un copil, lucru care imi place. Dupa o perioada, am primit telefon de la acea doamna super draguta, si care mi-a facut cunostinta cu parintii ingerasului cu care sunt si in ziua de azi. Multumesc domnului ca am intalnit aceasta agentie serioasa, prin care mi-am gasit un loc de munca asa cum l-am dorit! Va doresc sa aveti parte numai de realizari, si sa gasiti numai bine, asa cum mi-ati facut mie! Cu stima si respect, Mariana Neagu.

Servicii de calitate
De Dana Vogels pe 29 Octombrie 2012

Am fost foarte multumita de promptitudinea serviciilor.

Contact Agentia Eloise - Bone, guvernante

Adresa

Baldovin Parcalabul, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Gara de Nord, Intersectia Dinicu Golescu cu Stefan Furtuna si Mircea Vulcanescu
Site www.eloise.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.