• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Elite

Agentia Elite ofera urmatoarele servicii clientilor sai:

recrutare si plasare bone;
recrutare si plasare menajere;
recrutare si plasare persoane pentru ingrijire batrani;
recrutare si plasare persoane pentru activitati diverse;

Agentia Elite ofera urmatoarele servicii clientilor sai:

recrutare si plasare bone;
recrutare si plasare menajere;
recrutare si plasare persoane pentru ingrijire batrani;
recrutare si plasare persoane pentru activitati diverse;

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0747.614.370 - apelabil 24 / 24;

recrutare si plasare bone;
recrutare si plasare menajere;
recrutare si plasare persoane pentru ingrijire batrani;
recrutare si plasare persoane pentru activitati diverse;

full-time;
part-time;
ocazional;
de noapte;
intern

tarifele agentiei sunt adaptate nevoilor dumneavoastra;
clientii Elite pot beneficia de reduceri semnificative in conditiile in care:
beneficiaza de o recomandare;
sunt clienti fideli ai agentiei apeland la serviciile noastre pentru a doua oara;
recomanda Agentia Elite;
in cadrul perioadelor promotionale;

recrutare si plasare persoane pentru activitati diverse;

Opinii utilizatori

Multumesc Elite
De Angela Nicolae pe 11 Decembrie 2013

Sunteti niste profesionisti, cu ajutorul vostru am gasit ce cautam.

Multumim!
De Elite pe 21 Decembrie 2011

Nu stiu care este numele dumneavoastra complet pentru a-mi da seama despre cine este vorba, dar va multumim foarte frumos si va uram colaborare placuta in continuare si peste multi, multi ani va asteptam din nou!
Sarbatori fericite dumneavoastra, familiei dumneavoastra si tuturor celor care citesc acest topic!

Agentia Elite

Multumiri
De Elena pe 21 Noiembrie 2011

Eu am apelat la dumneavoastra si am fost foarte multumita de serviciile dumneavoastra. Chiar daca eu am refuzat multe oferte, tot mi-ati gasit ceva perfect pentru mine.

Surprinzatori
De Andreea Baicu pe 19 Octombrie 2011

Buna seara!
M-am gadit sa le dau si eu o recomandare buna pentru ca sunt foarte multumita de profesionalismul lor. In afara faptului ca am fost primita foarte frumos si tratata cu respect, am fost foarte placut surprinsa ca personalul selectat este atat de potrivit incat nu poti lua o decizie. Am facut cu foarte mare greutate departajarea intre candidatele prezentate, deorece trebuia sa aleg decat una. Sunt foarte multumita atat de promptitudine, deoarece am inceput cautarile cu doua luni inainte de inceperea muncii pentru a avea suficient timp si am gasit in urmaoarea zi dupa depunerea solicitrii. Dupa o a doua intalnire, pentru a le cunoaste si sotul, deoarece era greu de departajat si aveam nevoie de o parere in plus,am ales bona pot spune perfecta (deocamdata). Mie mi-a placut colaborarea si ii recomand.

Echipa Elite va raspunde:
De Agentia Elite pe 29 Iunie 2011

Buna ziua domnule Neagu Stefan!
Ne pare foarte rau pentru neplacerile create, dar era imposibil sa va facem o evaluare fara sa va invitam la un interviu. Faptul ca dumneavoastra nu corespundeti profilului pe care noi il cautam pentru postul de confectioner nu inseamna ca evaluarea noastra nu este corecta sau ca suntem mincinosi. Suntem o echipa cu multa experienta in domeniul recrutarii si consideram ca stim foarte bine cerintele postului respectiv.
Va multumim pentru intelegere si speram ca nu v-am creat neplaceri majore.
Echipa Elite

Agentia Elite
De VASILE pe 24 Iunie 2011

Nu mergesti la aceasta agentie sunt niste mincinosi.

Agentia Elite
De Oana pe 07 Iunie 2011

Am vazut mesajul tau si m-am gandit sa ii felicit si eu pentru ca am apelat in cautarea unei menajere interne de care sunt multumita in proportie de 90% pentru ca totusi nimeni nu-i perfect. Dar nu o simt in casa, este discreta si totul este asa cum ar trebui sa fie intr-o casa ingrijita. Sunt foarte multumita pentru ca aveam o parere proasta despre agentii si mi-am mai schimbat parerea.

Agentia Elite
De Raluca pe 07 Iunie 2011

Am apelat la aceasta agentie si sunt surprinzator de multumita. Personalul este foarte dragut, adaptabil chiar si sunt surprinsa la cat de prompti sunt. Daca veti avea nevoie de serviciile lor, va recomand aceasta agentie. Bona mea este exact ceea ce cautam si poate ca asta este si un motiv pentru care sunt asa de multumita de agentie, pentru ca a adus exact persoana pe care o cautam. Succes si voua!

Contact Agentia Elite

Adresa

11 iunie, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Langa Patriarhie
Site www.elite-jobs.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.