• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Blu Babysitting Center

Agentia Blu Babysitting Center-agentie de plasare personal pentru babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice pe piata din Bucuresti. Blu a dezvoltat o baza de date restransa cu persoane experimentate in supravegherea copiilor. Aceste persoane sunt atent verificate si au obligatia sa isi efectueze periodic analizele medicale.
Acest...

Agentia Blu Babysitting Center-agentie de plasare personal pentru babysitting, menaj si ingrijire persoane varstnice pe piata din Bucuresti. Blu a dezvoltat o baza de date restransa cu persoane experimentate in supravegherea copiilor. Aceste persoane sunt atent verificate si au obligatia sa isi efectueze periodic analizele medicale. Acest serviciu este disponibil pe baza de abonament. In momentul abonarii, clientul precizeaza caracteristicile babysitter-ului dorit. Ori de cate ori are nevoie, abonatul anunta telefonic agentia, specificand data si ora la care solicita serviciile babysitter-ului, iar agentia identifica persoana disponibila si o trimite la domiciliul acestuia.

luni- vineri: 08:00- 18:30

babysitting, menaj, ingrijire persoane varstnice

full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end

ancheta sociala la domiciliul angajatului - in Bucuresti si in zonele limitrofe, consiliere psihologica pre-angajare, consiliere situationala, curs babysitting

Opinii utilizatori

Agentia Blu Babysitting Center
De Corina pe 08 Martie 2011

Nu stiu sa lucreze profesionist.

Agentia Blu Babysitting Center
De Iuliana mihai pe 17 Februarie 2011

Probleme de comunicare. Foarte greu se pliaza pe cerintele clientului.

Agentia Blu Babysitting Center
De Andreea pe 15 Februarie 2011

Personal foarte slab pregatit.

Recomandare
De Stefan Tache pe 01 Februarie 2010

Am avut nevoie de o doamna pentru menaj si nu mi-a venit sa cred cat de repede am rezolvat problema. Foarte operativi si politicosi.

Agentia Blu Babysitting Center
De Alina Mihai pe 01 Februarie 2010

Am beneficiat de serviciile Agentiei si o recomand cu caldura tuturor mamicilor.

Agentia Blu Babysitting Center
De Anonim pe 01 Iulie 2009

Am fost la dansii in martie ca sa imi gaseasca o bona si mi-au promis ca suna intr-o saptamana sa imi programeze interviuri. Nu am fost sunata nici in ziua de azi. Un comportament total neprofesionist. Daca nu gaseau puteau macar sa ma sune sa imi spuna.

Contact Agentia Blu Babysitting Center

Adresa

Batistei, 5, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Et.5,Ap 12B, Interfon 13,
Site www.blu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.