• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Atics

Agentia Atics este o agentie care plaseaza personal verificat si testat psihologic in urmatoarele domenii: babysitting, ingrijire persoane in varsta, ingrijire bolnavi, menaj.

Esti in cautarea bonei sau menajerei perfecte?
Atics te ajuta sa gasesti persoana potrivita caminului tau!

Agentia Atics este o agentie care plaseaza personal verificat si testat psihologic in urmatoarele domenii: babysitting, ingrijire persoane in varsta, ingrijire bolnavi, menaj.

Esti in cautarea bonei sau menajerei perfecte?
Atics te ajuta sa gasesti persoana potrivita caminului tau!

09:30 - 17:30 de luni pana vineri;
la cerere se pot stabili intalniri si in afara programului, in week-end sau la domiciliul clientului;

personal casnic atent selectionat si verificat -bone, menajere, persoane ingrijire batrini, guvernante, bucatari, after-school

1 - 10 ore zilnic;
ocazional sau in regim intern

flexibile, stabilite direct intre client si viitorul angajat

ingrijire persoane cu dizabilitati;
personal calificat pentru program ocazional - sarbatori, week-end

Opinii utilizatori

Bone pentru orasul Constanta
De Bibire Elena Roxana pe 31 Iulie 2014

Buna ziua !! In orasul Constanta plasati bone pt bebelusi?

Contact Agentia Atics

Adresa

Buzesti, 61, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Victoriei, langa sediul Tarom
Site www.atics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.