• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!

Alege gratuit bona!

De martisor poti fi fericita castigatoare a comisionului 0% pentru alegerea bonei!

Agentia Antoanette Services vine in sezon de criza cu oferta concurs, in care contractele de vizionare incheiate pentru selectia unei bone in perioada 7 februarie – 1 martie 2011, vor participa la concursul in urma...

Alege gratuit bona!

De martisor poti fi fericita castigatoare a comisionului 0% pentru alegerea bonei!

Agentia Antoanette Services vine in sezon de criza cu oferta concurs, in care contractele de vizionare incheiate pentru selectia unei bone in perioada 7 februarie – 1 martie 2011, vor participa la concursul in urma caruia se va extage contractul ce va avea comisionul de 0%

Dupa cum stiti Agentia de babysitting Antoanette Services recruteaza si plaseaza personal casnic pentru ingrijirea copilor- bone, cat si pentru ingrijirea varstnicilor De asemenea daca aveti nevoie de menajera, ocazional sau permanent Agentia Antoanette Services va poate gasi persoane potrivite, cu experienta si referinte

Asigurari oferite de catre Antoanette Services:
• suntem agentie acreditata ANOFM de 4 ani;
• toate persoanele selectate sunt testate psihologic de catre psiholog ce lucreaza in domeniul recrutarii de 10 ani;
• lucram conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor;
• oferim o perioada de monitorizare a relatiei dumneavoastra cu persoana selectata de 2 luni si daca este cazul aceasta persoana poate fi scimbata fara alte costuri;
• comisionul nostru este doar de 75% si nu contine TVA;

Ce trebuie sa faceti?
• Completati formularul online sau dati un telefon la 021.336.0221, 0741.123.383;
• Imediat vom prelua cererea dumneavoastra si va vom propune o preselectie online a persoanelor potrivite;
• Dumneavoastra va ramane sa participati la interviul direct, la sediul firmei sau la domiciliul ales de dumneavoastra, pentru a hotara pe cine alegeti;

Despre Antoanette Services - Agentia de babysitting si menaj Antoanette Services, gaseste persoana potivita familiei si nevoilor tale. Personalul casnic recomandat de noi este atent verificat si evaluat psihologic.

de luni - vineri, de la orele 10:00 - 18:00

babysitting, menaj

full-time;
part-time;
permanent;
ocazional;
week-end

ingrijire batrani;
ingrijire animale

Opinii utilizatori

Super
De Vvv pe 02 Ianuarie 2012

Super!

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!
De Bubu pe 12 Octombrie 2011

Agentie ce respecta clientii, ii consiliaza, servicii de calitate.

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!
De Corina pe 19 Mai 2011

Foarte multumita, eficienti, costuri medii, te consiliaza, si abordeaza intalnirea in favoarea noastra mamicilor.

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!
De Meda-mami de baiat pe 19 Mai 2011

Eu am fost foarte multumita, m-au ajutat sa inteleg ce ar trebui sa caut pentru bubu mic, am gasit si sunt multumita de bona si de agentie. Am fost si la altii si relatia cu celelalte agentii a fost "rece" vazut, incasat bani, plecat.

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!
De Mariana pe 07 Martie 2011

Total neprofesionisti!

Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!
De Ioana pe 03 Februarie 2011

Pliati pe nevoile clientului.

Agentia Antoanette Services
De Radu pe 11 Octombrie 2010

Profesionisti.

Super eficienti!
De Ioana pe 14 Martie 2010

Dupa ce am cautat singura bona pentru bebe si am avut tot felul de experiente, am gasit bona prin Agentia Antoanette Services in 2 zile si acum, "tanti" este cu noi deja de 3 ani si ne ajuta sa il crestem si pe Mihai noul nostru bebelus.

Contact Agentia Antoanette Services Alege gratuit bona!

Adresa

Ghica Ion, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Vis-a-Vis Spital Coltea, langa Muzeul de Istorie
Site www.ajutormenaj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.