• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Servicii:
; Bona bebelus; Bona prescolar; Bona scolar

Agentia Abc Baby Help

Agentia Abc Baby Help va sta la dispozitie pentru tot ceea ce inseamna un proces de recrutare la nivel profesionist al personalului pentru babysitting, menaj, ingrijire persoane varstnice si nu numai
Oferta noastra prezinta caracteristici de maleabilitate, putand fi adaptata cerintelor dumneavoastra, reflectate in exigentele personale, fisa...

Agentia Abc Baby Help va sta la dispozitie pentru tot ceea ce inseamna un proces de recrutare la nivel profesionist al personalului pentru babysitting, menaj, ingrijire persoane varstnice si nu numai Oferta noastra prezinta caracteristici de maleabilitate, putand fi adaptata cerintelor dumneavoastra, reflectate in exigentele personale, fisa postului si a programului de lucru.

ingrijirea si supravegherea copilului, ajutor in gospodarie, menaj si bucatarie

full-time, part-time, permanent, ocazional, week-end

ingrijire batrani, ingrijire animale la domiciliu

Opinii utilizatori

Agentia Abc Baby Help
De Florina pe 18 Ianuarie 2010

Sunt super buni, foarte rapizi si seriosi.

Agentia Abc Baby Help
De IAna Maria Dicu pe 29 Septembrie 2009

Am gasit chiar doua bone cu ei. Sunt tare multumita.

Agentia Abc Baby Help
De Ioana pe 27 August 2009

Sunt ok.

Agentia Abc Baby Help
De Marin Elena pe 28 Iulie 2009

Putin cam scumpi, dar buni.

Contact Agentia Abc Baby Help

Adresa

George Vraca, 8 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cladirea Centrofarm,Et 4, Camera 86,vis-a-vis Sala Palatului
Site www.abc-help.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.