• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Acceda Consulting

Acceda Consulting vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii pentru copilul, casa si spatiul in care locuiti, selectand si plasand persoane calificate in aceste domenii.

Acceda Consulting vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii pentru copilul, casa si spatiul in care locuiti, selectand si plasand persoane calificate in aceste domenii.

babysitting

full-time, part-time, permanent, ocazional,week-end

menaj, ingrijire varstnici, bolnavi, ingrijire persoane cu dizabilitati, supraveghere scolari

Opinii utilizatori

Profesionalism si amabilitate
De Iuliana Vlaicu pe 27 Februarie 2013

Baietelul meu are acum cea mai buna si blanda bona din lume si pentru acest lucru ii multumesc agentiei Acceda. Bunica sotului a fost ingrijita 3 ani de o doamna de la Acceda si fiindca stiam ca acea doamna si-a facut bine datoria, cu dedicatie si rabdare, am apelat si noi tot la Acceda pt baietelul nostru. Noi am gasit la Acceda promptitudine, amabilitate, seriozitate si profesionalism.

Isi fac datoria
De Doina staicu pe 08 August 2012

Eu am simtit ca si-au facut datoria. Mi-au recomandat persoane serioase si care se vedea ca iubesc copiii, nu ca alte agentii pe unde am mai fost. Se vedea ca muncisera si se straduisera sa imi prezinte bone de incredere, doar din zone apropiate de locuinta noastra. Adica au facut ceea ce era normal sa faca: au muncit pentru servciul vandut.
Si-au facut datoria!

Bone
De Ale pe 12 Iulie 2011

Cu cat sunt platite bonele? In functie de numarul de ore lucrate?

Selectie de calitate
De Niculescu Iuliana pe 18 Iunie 2011

Mie mi s-au parut cei mai buni de pe piata. Am ajuns la ei la recomandarea unei prietene care isi luase prin ei bona in urma cu vreo 3-4 ani. Bineinteles ca pana atunci cautasem deja bona, atat prin toti cunoscutii posibili dar si prin alte agentii. Eu mi-am gasit bona dorita prin Acceda. In plus i-am mai recomandat unor prietene si sunt si ele foarte multumite de bonele gasite prin Acceda. Probabil ca cine are alta parere despre Acceda, mergand la prea multe agentii, se incurca in ele si incepe sa le confunde numele.

Acceda Consulting
De Mihai pe 03 Iunie 2011

Slabi de tot! Iti prezinta oameni care n-au nici o legatura cu cresterea copiilor.

Acceda Consulting
De Florescu Emilia pe 18 Martie 2011

Am intampinat foarte multe probleme de comunicare, personalul prezentat la agentie nu era nici pe departe ce am cerut noi. Doream o bona pentru fetita noastra care sa fie curata, calda, studii medii si sa vorbeasca corect gramatical. Dar ce am vazut ne-a surprins total intr-un mod neplacut.

Acceda Consulting
De Ionescu Paula pe 13 Ianuarie 2011

Am ramas placut surprinsa cand am constatat ca toate persoanele care mi-au fost prezentate erau persoane de calitate. Bravo lor! Chiar stiu sa faca selectie!

Acceda Consulting
De Iacobita Raluca pe 21 Septembrie 2010

Am apelat pt prima oara la Acceda in gasirea unei bone. Am vizualizat cateva candidate, toate selectate conform criteriilor mele. O bulina neagra as oferi-o neincrederii acordate din start clientului. Chiar daca in contractul semnat intre mine si ei, era specificata clauza conform careia eu eram obligata sa le achit comisionul in decurs de 7 zile de la plasarea bonei la domiciliu, eu am ales de a le achita in avans, ulterior nedorind sa imi plaseze bona decat dupa intrarea banilor in cont, incalcand astfel clauza mentionata.
Cu presiuni si amenintari,am reusit sa luam datele de contact ale bonei, fiind la un pas de a renunta la serviciile lor. Sunt neincrezatori in oamenii ce le cer serviciile si asta nu e bine. Cat despre bona, prima alegere,deocamdata pare a fi cea potrivita.

Excelent
De Florica Preda pe 19 Noiembrie 2009

Excelent! Bonele sunt de calitate.

Acceda Consulting
De Georgescu Elena pe 05 Octombrie 2009

O agentie intr-adevar serioasa.

Contact Acceda Consulting

Adresa

Vasile Conta, 7-9, Bucuresti,

Reper Sc F, Et. 7, Ap. 201
Site www.acceda.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.