• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Servicii:
Bona bebelus
; Bona prescolar; Bona scolar

Acasa Expert

Acasa Expert este o firma specializata in servicii de:Babysitting, ingrijire persoane in varsta sau bolnave, menaj in firme si locuinte.

Acasa Expert este o firma specializata in servicii de:Babysitting, ingrijire persoane in varsta sau bolnave, menaj in firme si locuinte.

Opinii utilizatori

Colaborare bona bebelusa
De Bogdan Chiritescu pe 09 Aprilie 2014

Mentionez si recomand pe Carmen Suiu pentru deosebitul talent de a potrivi bona cu familia care vine la interviu. Ne-a prezentat 3 bone foarte bune care ne-au derutat total pentru ca nu am stiut care e buna. Vi le prezinta asa ca sa nu va suparati ca veniti pentru o persoana intrucat ea stie dinainte care este buna pentru noi! Si are dreptate! Avem bona de 4 ani si 5 luni, este excelenta, firma asta merita toti banii din lume!

La inceput mi se parea absurd sa platesc 300 Euro pentru o bona, era ridicol atunci, insa cu fiecare zi multumesc pentru aceasta investitie. Mi-am cumparat linistea! M-am dus la un profesionist, am platit o droaie de bani, am rezolvat, m-am linistit!

Nu ca as fi evreu, insa am calculat 360 zile * 53 luni pentru 300 Euro, sa fim seriosi!!
5.66 euro/ luna, pe zi nici mu mai conteazÄ?, o scobitoare!

Apelati cu incredere, merita de 10 ori mai mult! Decat sa dati 3000 Euro pe o filipineza, mai bine o romancuta d-asta de-a noastra!!!

Carmen Suiu, multumesc!

Bogdan Chirichita

Recrutare bona
De Silvia D. pe 30 Mai 2013

Buna ziua,

Am primit de la dna Carmen Suiu o bona pe care o am de 8 ani aproape. Bona a devenit membra a familiei. Suntem foarte multumiti de ea. Drept urmare am mai facut un copil! Cred ca sunt norocoasa pentru ca am auzit foarte multe nemultumiri in zona aceasta.

Va urez succes si apelati cu incredere! Doamna de la agentie va recomanda pe cineva numai daca are incredere in aceasta persoana, altfel va pune pe lista de asteptare, insa merita asteptarea.

Silvia D.

Bona interna
De Anne maria d. pe 24 Iulie 2011

Eu am apelat pentru o bona interna, am colaborat 4 ani cu bona, chiar s-a meritat plata catre agentiei pentru ca si-a facut treaba. Sunt 2 d-ne (psihologi) la agentie foarte dragute care m-au ajutat, m-au sfatuit, au consiliat-o si pe bona la inceput pentru ca ne-am acomodat cam greu. Multumesc inca o data!

Acasa Expert
De Carmen C pe 06 Iulie 2011

Foarte dezamagita. Nu a fost inlocuita persoana conform contractului.

Acasa Expert
De Kara35 pe 01 Februarie 2011

Foarte serioasa firma!

Acasa Expert
De Carmen pe 01 Februarie 2011

Prin ce considerati dvs ca a fost lipsa de profesionalism?

Acasa Expert
De Ana pe 06 Decembrie 2010

Lipsa de profesionalism.

JOB
De Petre Maria pe 23 Noiembrie 2010

Pentru mamici:)
Adolescenta de 17 ani, eleva in Liceul Teoretic "Dimitrie Bolintineanu" din Bucuresti. Doresc sa lucrez ca bona part-time pentru scolari.In primul rand sunt o persoana serioasa, sociabila,foarte deschisa si iubesc copiii! Studiez limba franceza de 10 ani iar engleza de 7. Ii pot ajuta la teme, totodata stiu sa si gatesc si pot avea grija cum se cuvine de ei 3 4 ore pe zi deoarece am mai lucrat in domeniu, ca avand grija de scolari in varsta de 6 si 8 ani. Pentru mai multe detalii: email- marie40893@yahoo.com telefon: 0768230072

Sunt interesata pt un post de bona in bucuresti in regim intern
De Moldovan carmen tatiana pe 31 Octombrie 2009

Doamna 53, lucrator social, franceza-engleza, experienta in Belgia, caut un post de bona in Bucuresti.
sfinx_experience@hotmail.com

Buna
De Anonim pe 28 Iunie 2009

Buna as vrea si eu sa stiu daca mai este valabila oferta dumneavoastra, m-ar interesa si as dori sa stiu daca mai este valabila, va rog sa ma contactati la tel 0749838929 sau sa-mi raspundeti prin email haralambie_lucia15@yahoo.com.

Contact Acasa Expert

Adresa

Calea Plevnei, 15, Bucuresti, Afumati

Reper Sc A, Et.4, Ap.55, Interfon 28,
Inainte de Facultatea de Stomatologie, cum veniti dinspre Rondul de la Kogalniceanu.
Site www.acasa-expert.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.