Urmareste-ne:
61 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Conil Kindergarten

Gradinita Conil Kindergarten este un loc unde realitatea si fictiunea se intrepatrund oferind copiilor un univers in care noul si familiarul se intrepatrund. In cadrul gradinitei programul educational este predat in engleza si romana, dotarile sunt exceptionale si personalul de specialitate este supercalificat. Gradinita Conil Kindergarten dispune...

Gradinita Conil Kindergarten este un loc unde realitatea si fictiunea se intrepatrund oferind copiilor un univers in care noul si familiarul se intrepatrund. In cadrul gradinitei programul educational este predat in engleza si romana, dotarile sunt exceptionale si personalul de specialitate este supercalificat. Gradinita Conil Kindergarten dispune de cabinet de consiliere psihologica si psihoterapie.

incepand cu varsta de 1 an pana la 7 ani

program scurt 07:30 - 13:30<br>program lung 07:30 - 18:00<br> program prelungit 07:30 - 19:00

1 martie - 1 iunie

in limita locurilor disponibile

program scurt 700 RON <br>program lung 900 RON <br> program prelungit 1000 RON

mic dejun, masa de pranz, gustari preparate in bucataria proprie

in intervalul orar 13:30 - 15:30

engleza, germana

spatii special amenajate

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

vizite la muzee, activitati recreative

karate, actorie, curs arte plastice, balet, canto, chitara, pian, curs Mind Lab

asistenta medicala permanenta, cabinet de consiliere psihologica si psihoterapie

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

maxim 15 copii

maxim 75 de copii

grupa super mini de la 1 an pana la 2 ani<br>grupa mini max de la 2 ani pana la 3 ani<br>grupa mica de la 3 ani pana la 4 ani<br>grupa mare de la 4 ani pana la 6 ani<br>grupa pregatitoare de la 5 ani la 7 ani

6 sali de clasa, sala de mese, bucatarie, grupuri sanitare, curte, sala de optionale

program After School<br>organizari petreceri

Ai folosit serviciile Gradinita Conil Kindergarten? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

oferta de lucru
De Gina pe 12 Martie 2015

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:gina_88mx@yahoo.com

Serbare Craciun
De Gelu Dumitru Alinescu pe 10 Ianuarie 2015

Multumim pentru cea mai frumoasa serbare de Craciun la care am asistat!

Progres
De Costi pe 10 Ianuarie 2015

Pt mine, cel mai important este progresul copilului, cunostintele pe care le acumuleaza si dezvoltarea lui armonioasa. Aici, la CONIL, am gasit locul in care Vlad face progrese zilnic.
Multumesc!

O scurta opinie
De Fieraru corina pe 06 August 2014

Buna ziua, doamna Adela si doamna Alice. Pentru inceput vreau sa va spun ca nu eu am copiat acel mesaj cu alt nume. In al doilea rand vreau sa va spun si numele fetitei mele inainte de a ma ameninta pe mine cu calomnia. Coltuneac Adriana Maria si a fost la grupa mica cu o doamna educatoare Ionita Mariana. Poate asa ma identificati mai bine. Tot ce am spus a fost adevarat si nu am spus pentru denigrare, ci pentru alti parinti care poate vor fi mai atenti cu acele sedinte de logopedie si terapie ocupationala, in ceea ce priveste acel copil agresiv pe care il cheama Luca, problema nu era a lui, ci a dumneavoastra care nu il supravegheati cum trebuie, iar in privinta acelui copil bolnav care statea nestingherit prin gradinita si care era mult prea mare fata de ceilalti copii, stiti foarte bine doamna Adela ca este fiul dumneavoastra, insa nu asa se procedeaza. Exista scoli speciale sau grupe speciale, el era ca la el acasa si nimeni nu ii zicea nimic. Pacat. M-a deranjat foarte mult minciuna.

Gradinita Conil Kindergarten
De Kiki Sava pe 22 Aprilie 2014

Sunt o fosta eleva a gradinitei Conil Cotroceni si after school Conil si vreau sa stiti ca imi e tare dor de minunata perioada a copilariei. Miss Mariana, va iubesc!

Felicitari,Conil!
De Mirela cucunaru pe 22 Aprilie 2014

Eu nu pot sa spun decat: Multumesc, Conil! Aici au crescut cei 3 copii ai mei care astazi sunt elevi ai grupei mijlocii si clasei 0. O echipa de profesionisti, foarte aproape de parinti si mai ales de nevoile copiilor!

CONIL Ghencea - dlui Dan
De Denisa Diculescu pe 26 Martie 2014

Domnule Dan, nu realizezi ca esti penibil cu ce scrii? Cum poti sa pretinzi ca ai achitat un optional timp de 3 luni pentru un copil de 1 an si 6 luni cand la varsta asta, copilul abia daca raspunde si executa comenzile minime. Esti penibil si cred ca site-ul asta are cititori ce pot face diferenta intre realitate si fictiune!

Conil Ghencea
De Dan pe 05 Ianuarie 2014

Nu stiu cum e in 13 Septembrie, dar la centrul din Ghencea nu acorda atentia necesara unui copil mic - nu au rabdare nici sa iti deschida poarta si auzi in interfon ca "stai ca vita la poarta".

Copilul meu cand l-am dus la 1 an si 6 luni facea la olita, dar acum nici nu mai vrea sa stea pe ea. De la acest centru a venit cu vanatai pe brate si cand am intrebat de unde sunt tot personalul a dat din umeri. Nu sunt transparenti, ii intrebi seara ce a facut copilul ingrijitoarele nu iti spun, pe educatoare la ora aia nu prea o gasesti. Am platit 3 luni un optional si cu toate ca profesorul respectiv ne-a promis ca ne va trimite mail periodic sa ne spuna ce activitate presteaza copilul la acest optional, nu s-a tinut de cuvant si nu am primit niciun mail. Acest centru nu se diferentiaza ca mentalitate cu o gradinita de stat si nu o sa il recomand niciodata.

Intrebare
De Larisa Panait pe 16 Septembrie 2013

Buna,

Si noi am ales sa ne ducem fetita la Conil in 13 Septembrie incepand cu 1 Noiembrie, dar am si eu o intrebare: la acea data fetita va avea 1 an si 9 luni si as vrea sa stiu daca cei de la Conil ii ajuta pe cei mici sa scape de pampers, sa faca la olita, pentru ca sincer eu incerc acasa si nu reusim sa facem nimic.

Va multumesc.

P.S.: am mai vazut si alte gradinte particulare in sectorul 5, dar sincer nu au prezentat incredere si nici nu iti lasa sentimentul de acasa, lucru pe care eul il cautam pentru cea mica.

Multumiri
De Clara Popovici pe 28 August 2013

Nota 10, Conil!

Contact Gradinita Conil Kindergarten

Adresa

Victor Poloni, 14, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Langa Arenele BNR, Cotroceni
Telefon 0763.673.942 / 021.781.35.12
Site www.conilkindergarten.ro
Email adeladacris@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!