Urmareste-ne:
2 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans

La Sylphide

La Sylphide este prima scoala privata de balet din Romania, la cursuri participand in prezent peste 100 de copii.
La Sylphide organizeaza cursuri de balet pentru copii, pe grupe de varste: 4 - 6 ani, 6- 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani si 11-13 ani si dans modern, pe grupe de varste: 5-8 ani si 9-13 ani.

La Sylphide este prima scoala privata de balet din Romania, la cursuri participand in prezent peste 100 de copii.
La Sylphide organizeaza cursuri de balet pentru copii, pe grupe de varste: 4 - 6 ani, 6- 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani si 11-13 ani si dans modern, pe grupe de varste: 5-8 ani si 9-13 ani.

orarul de curs este stabilit de directia scolii, in functie de necesitatile specifice fiecarei grupe.

body in culoarea stabilita de directia scolii;
dresuri albe;
flexibili

grupele cu program de 2 ore pe saptamana - 150 RON;
grupele cu program de 3 ore pe saptamana - 180 RON

Bianca Iordan - profesoara balet;
Daniela Tebeica - profesor balet;
Cristina Marinescu - profesor balet;
Sorina Mladin - profesor dans modern;
Delia Hantiu

Ai folosit serviciile La Sylphide? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

NU RECOMAND.
De Parinte pe 23 Aprilie 2016

dvd-ul cu serbarea (filmat in ceata) 120 lei! la gradinita de 3 ori mai ieftin!!! o japca de nedescris

NU RECOMAND.
De Parinte pe 23 Aprilie 2016

Va recomand ca inainte sa duceti copilul (si sa nu il mai puteti retrage) sa mergeti sa vedeti locul. pentru noi e prea tarziu, pentru ca merg si prietenele vechi, prietenele facute acolo... si e aproape de casa. profesoara (pe care o vad 5 min inainte si 5 min dupa ora, se poarta frumos cu ei). in rest ... 200 si ceva taxa, 200 si ceva 2 rochite pentru serbarea de vara si cea de iarna, 200 si ceva taxa de serbare. la serbare ne-am schimbat copii pe cartoane si cine a prins... pe scaune. la scoala, inghesuiala teribila. iarna cosmar, nu ai unde sa iti pui hainele, ai la dispozitie un scaun si maxim jumatate de metru in fata lui. zeci de copiii cu parinti sau bunici intr-o camera de max 30 de metri patrati. fetele mari (gimnaziu), se schimba si ele cu greu in vazul maturilor care asteapta pe cele mici. autocolant pe toate geamurile. cine vrea sa isi vada copilul (un an de zile) se zgaieste printr-o fanta facuta de alti parinti, probabil, o zgarietura pe autocolant de 2mm! vezi niste umbre... am vazut o fetita ca se uita pe sub usa, deci merge si asa. mie mi-a fost rusine sa ma asez pe burta, pe jos:). astepti un an serbarea sa vezi ce a invatat copilul. serbare care poate dura si 4-5 ore... grupe mari, peste 10. foamea de bani nu mai lasa loc de respect pentru copii, pentru parintii care platesc mii de lei (fiecare).

Contact La Sylphide

Adresa

Precupetii Vechi , 30, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.210.47.52
Site www.baletcopii.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!