0 opinii ; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; cadou pentru sarbatorit; personaje de poveste; clovn; Mos Craciun; ursitoare
Servicii oferite: face painting

Club Zuzzy

Club Zuzzy isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de joaca nou si luminos cu jucarii moderne si sigure: casuta cu activitati, centru de joaca cu tobogan, legane, saltele, bouncer gonflabil, piscina cu bile.
Sute de jucarii pentru toate gusturile: papusi, masinute, mingi, set golf, miniateliere de bucatarie si atelier scule.
Jocuri de...

Club Zuzzy isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de joaca nou si luminos cu jucarii moderne si sigure: casuta cu activitati, centru de joaca cu tobogan, legane, saltele, bouncer gonflabil, piscina cu bile.
Sute de jucarii pentru toate gusturile: papusi, masinute, mingi, set golf, miniateliere de bucatarie si atelier scule.
Jocuri de logo, puzzle, consola Nintendo cu jocuri, carti de colorat si multe desene animate.

Club Zuzzy organizeaza petreceri traznet cu coifuri, baloane si confetti, muzica si jocuri, karaoke, meniuri speciale si tort. Iti plac povestile? Alege un personaj si el va fi invitatul tau special sau poate preferi un clovn, magician sau face-painting. Printre cadouri si baloane modelate poti avea o fantana de ciocolata, masina baloane de sapun sau originala noastra pinata cu bomboane si surprize.

Pentru petreceri si evenimente puteti alege unul din meniurile standard oferite de noi sau il puteti stabili in functie de preferintele dvs. si ale copilului .
Iar pentru decorarea spatiului si animarea petrecerii va stam la dispozitie cu o gama variata de optiuni atragatoare pentru copilasi .Si parintii se pot distra alaturi de copilasii in spatiul special amenajat, Bistroul Zuzzy!

Alte servicii pe care le ofera Club Zuzzy:
Activitati alternative pentru dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si abilitatilor de comunicare a copiilor : club de lectura interactiv, club de teatru, ateliere de magie, de creatie si experimente educative.
Inchirierea spatiului pentru serbari, evenimente si petreceri
Spectacole: Organizam spectacole pentru copii cu actori si marionete
Serviciu de supraveghere copii.

petreceri pentru copii;
loc de joaca;
activitati alternative pentru dezvoltarea imaginatiei, creativitatii si abilitatilor de comunicare a copiilor: club de lectura interactiv, club de teatru, ateliere de magie, de creatie si experimente educative;
inchirierea spatiului pentru serbari, evenimente si petreceri;
spectacole: organizam spectacole pentru copii cu actori si marionete;
serviciu de supraveghere copii.

la cerere va putem trimite oferta generala si optiunile pentru petrecerile organizate la Club Zuzzy!

Ai folosit serviciile Club Zuzzy? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Contact Club Zuzzy

Adresa

Polona, 93, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.210.2563 / 0722.559.340 / 0723.458.835
Site www.petreceri-joaca.ro
Email club.zuzzy@yahoo.com

Parteneri premium

Agentia Simonne - Organizare Botez

0 opinii

Agentia Simonne doreste sa raspunda provocarilor legate de...

Edu&Care - Petreceri tematice,...

0 opinii

Se apropie ziua piticului tau si vrei sa ii daruiesti o...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK