Date generale:

Clinica Sanovil Bistrita este un Spital privat infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica - Ginecologie si Neonatologie - Pediatrie, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi catre alte specialitati: Chirurgie generala si plastica, Chirurgie pediatrica, Urologie, ORL, Oftalmologie si Ortopedie.

Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti. Saloanele sunt dotate cu doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.


Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 4500 de nasteri asistate pana in prezent.Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde ,comfortul deosebit si preturile foarte accesibile (Clinica Sanovil practica cele mai mici preturi din Romania ), fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete.
Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.

Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute.Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.

Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.

Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata.Copiii nou - nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie care este echipat la cele mai inalte standarde.

  • Bistrita
  • privata

program clinica non-stop;
program laborator recoltari si rezultate non-stop;

sectia obstretica;
sectia ginecologie;

saloane dotate cu paturi performante, televizor, telefon, oxigen, sonerie pentru asistenta, veioza la fiecare pat, baie proprie cu toate utilitatile de ultima ora

dispensarizarea (urmarirea) evolutiei sarcinii pe toata perioada;
ecografie obstetricala 2D;
ecografie morfolenta 18 - 22 saptamani;
ecografie 4D cu evaluarea starii bebelusului;
asistenta la nastere normala (fiziologica);
asistenta la nastere prin operatie cezariana;
analgezie peridurala la nastere;
recoltare de celule STEM din cordonul ombilical;
consultatii;
analize specifice rapide;
ecografie abdominala;
ecografie vaginala;
videocolposcopie;
examen Babes-Papanicolau;
toate interventiile chirurgicale ginecologice inclusiv oncologie ginecologica;

Dr. Muresan Gavrilas- Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Barcan Mihai-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Nantoy Andrei-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Irimia Tiberiu-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Colta Lucian-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Boca Dalina-Medic specialist Pediatrie
Dr. Bocz Aletta-Medic specialist Pediatrie
Dr. Pop Monica-Medic specialist Pediatrie
Dr. Hategan Raluca-Medic specialist Anestezie-Terapie Intensiva
Dr. Vlad Roxana-Medic specialist Anestezie-Terapie Intensiva

60 de paturi pentru adulti si 20 patuturi pentru nou nascuti

-

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872 sau la e-mail receptie@sanovil.ro

Nastere naturala: 1750 RON
Nastere cu analgezie epidurala: 1940 RON
Operatie cezariana: 2000 RON

Dr. Barcan

trimis de Mihaela

Eu am nascut cu domnul Barcan anul trecut.Este un doctor minunat, s-a purtat foarte frumos cu mine si m-a supravegheat bine pe parcusul intregii sarcini,cat si in timpul nasterii. Ale Pop, eu nu am auzit de nicio problema pe care sa o fi avut acest doctor la nicio nastere (si cunosc mai multe mamici ce sunt la el). Din propria experienta iti zic ca poti conta pe el. O sa vezi ca e un om serios si un profesionist adevarat. Nastere usoara!

Raspunde acestui mesaj

alepop

trimis de popale

Nici un pacient nu este obligat sa ramana cu un anume medic, este dreptul dumitale sa iti alegi medicul in care ai incredere. Relatia intre medic si pacient este in primul rand una de incredere si respect reciproc. Pentru situatii grave precum cele descrise mai sus, poti oricand verifica daca sunt plangeri la colegiul medicilor. Pe de alta parte, daca scrii doar pentru a lansa acuzatii nefondate, acest lucru se numeste defaimare si calomnie iar acordul administratorilor de a pastra postat un mesaj de acest fel, poate fi sactionat ca atare.

Raspunde acestui mesaj

Informatie

trimis de Ale Pop

Buna ziua, as dori sa ma lamureasca careva dintre voi, in cazul in care stiti, daca este adevarat faptul ca, domnul doctor Barcan a avut candva antecedente grave la nastere.<br><br>Intreb acest lucru pentru faptul ca si eu sunt insarcinata in 3 luni de zile, am mers la control doar la domnul doctor de la inceputul sarcinii cat si cu analizele pe care acesta mi le-a recomandat, insa foarte multa lume, care au fost in cauza, mi-au spus faptul ca au avut probleme grave cu domnul doctor, cum ar fi moartea copilului la nastere din neglijenta acestuia, sau nesupravegherea corespunzatoare a sarcinii si multe alte lucruri de acest fel.<br><br>Va rog tare mult sa ma lamuriti in acest caz, deoarece sunt la prima sarcina si imi este foarte frica pentru mine si mai ales pentru viata copilului meu auzind aceste lucruri care nu stiu daca sunt sau nu adevarate.<br><br>Va multumesc frumos!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
105%
101%
103%
105%
100%
105%
Adresa

Viisoara, 263, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Reper

-

Telefon

0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872

Site

www.sanovil.ro

Email

receptie@sanovil.ro

Cei care au vazut aceasta pagina au mai vazut si:

Intrebari frecvente Propune maternitate