Date generale:

Clinica Sanovil Bistrita a fost infiintata in anul 2007 si a avut un profil de obstetrica ginecologie. In anul 2010, in urma unui process de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi. Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti organizate in sectii clinice:

obstetrica - ginecologie;
pediatrie;
chirurgie;


Policlinica Sanovil cuprinde specialitatile:

obstetrica ginecologie
chirurgie generala
chirurgie plastica
pediatrie
endocrinologie
reumatologie
nutritie si dietetica
dermatologie
urologie
gastroenterologie

Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta. Blocul operator este compus din trei sali de operatie dotate la nivel european, in care se pot face toate tipurile de operatii clasice de ginecologie, chirurgie generala si chirurgie plastica, precum si operatii laparoscopice in sfera genitala (chist, sarcina extrauterina, sterilitate), sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii, apendicectomii).

Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o examinare perfecta a pacientilor internati. Laboratorul clinicii: este foarte modern si are posibilitatea sa faca orice fel de analiza la orice ora, atat pentru pacientii internati, cat si pentru pacientii care vin cu bilet de trimitere de la medicii de familie sau specialisti.

Clinica Sanovil este in contract cu CAS BN din anul 2008.

Numar de telefon: 0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872

  • Bistrita
  • privata

program clinica non-stop;
program laborator recoltari si rezultate non-stop;

sectia obstretica;
sectia ginecologie;

saloane dotate cu paturi performante, televizor, telefon, oxigen, sonerie pentru asistenta, veioza la fiecare pat, baie proprie cu toate utilitatile de ultima ora

dispensarizarea (urmarirea) evolutiei sarcinii pe toata perioada;
ecografie obstetricala 2D;
ecografie morfolenta 18 - 22 saptamani;
ecografie 4D cu evaluarea starii bebelusului;
asistenta la nastere normala (fiziologica);
asistenta la nastere prin operatie cezariana;
analgezie peridurala la nastere;
recoltare de celule STEM din cordonul ombilical;
consultatii;
analize specifice rapide;
ecografie abdominala;
ecografie vaginala;
videocolposcopie;
examen Babes-Papanicolau;
toate interventiile chirurgicale ginecologice inclusiv oncologie ginecologica;

dr. Muresan Gavrilas medic primar obstretrica ginecologie;
dr. Barcan Mihai medic specialist obstretrica ginecologie;
dr. Colta Lucian medic specialist obstretrica ginecologie;
dr. Urcan Niculina medic primar pediatru;
dr. Arconicesei Mihai medic specialist terapie intensiva;
dr. Mititeanu Cornelia medic primar in medicina de laborator

22 de paturi pentru adulti si 8 patuturi pentru nou nascuti

-

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872 sau la e-mail receptie@sanovil.ro

-

alepop

trimis de popale

Nici un pacient nu este obligat sa ramana cu un anume medic, este dreptul dumitale sa iti alegi medicul in care ai incredere. Relatia intre medic si pacient este in primul rand una de incredere si respect reciproc. Pentru situatii grave precum cele descrise mai sus, poti oricand verifica daca sunt plangeri la colegiul medicilor. Pe de alta parte, daca scrii doar pentru a lansa acuzatii nefondate, acest lucru se numeste defaimare si calomnie iar acordul administratorilor de a pastra postat un mesaj de acest fel, poate fi sactionat ca atare.

Raspunde acestui mesaj

Informatie

trimis de Ale Pop

Buna ziua, as dori sa ma lamureasca careva dintre voi, in cazul in care stiti, daca este adevarat faptul ca, domnul doctor Barcan a avut candva antecedente grave la nastere.<br><br>Intreb acest lucru pentru faptul ca si eu sunt insarcinata in 3 luni de zile, am mers la control doar la domnul doctor de la inceputul sarcinii cat si cu analizele pe care acesta mi le-a recomandat, insa foarte multa lume, care au fost in cauza, mi-au spus faptul ca au avut probleme grave cu domnul doctor, cum ar fi moartea copilului la nastere din neglijenta acestuia, sau nesupravegherea corespunzatoare a sarcinii si multe alte lucruri de acest fel.<br><br>Va rog tare mult sa ma lamuriti in acest caz, deoarece sunt la prima sarcina si imi este foarte frica pentru mine si mai ales pentru viata copilului meu auzind aceste lucruri care nu stiu daca sunt sau nu adevarate.<br><br>Va multumesc frumos!

Raspunde acestui mesaj

Bravo!

trimis de Feier Cosmin

Multumiri, domnului Muresan, domnului Pop si intregului personal pentru bucuria care ne-ati adus-o, pentru primul nostru copil. Multa stima si respect, famili Feier.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
76%
73%
75%
77%
73%
77%
Adresa

Viisoara, 263, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Reper

-

Telefon

0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872

Site

www.sanovil.ro

Email

receptie@sanovil.ro

Cei care au vazut aceasta pagina au mai vazut si:

Intrebari frecvente Propune maternitate