92 opinii
Localitate: Bistrita
Maternitate: privata

Clinica Sanovil Bistrita

Clinica Sanovil Bistrita este un Spital privat infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica - Ginecologie si Neonatologie - Pediatrie, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi catre alte specialitati: Chirurgie generala si plastica,...

Clinica Sanovil Bistrita este un Spital privat infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica - Ginecologie si Neonatologie - Pediatrie, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi catre alte specialitati: Chirurgie generala si plastica, Chirurgie pediatrica, Urologie, ORL, Oftalmologie si Ortopedie.

Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti. Saloanele sunt dotate cu doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.


Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 4500 de nasteri asistate pana in prezent.Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde ,comfortul deosebit si preturile foarte accesibile (Clinica Sanovil practica cele mai mici preturi din Romania ), fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete.
Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere bine echipate, cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.

Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute.Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.

Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.

Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata.Copiii nou - nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie care este echipat la cele mai inalte standarde.

program clinica non-stop;
program laborator recoltari si rezultate non-stop;

sectia obstretica;
sectia ginecologie;

saloane dotate cu paturi performante, televizor, telefon, oxigen, sonerie pentru asistenta, veioza la fiecare pat, baie proprie cu toate utilitatile de ultima ora

dispensarizarea (urmarirea) evolutiei sarcinii pe toata perioada;
ecografie obstetricala 2D;
ecografie morfolenta 18 - 22 saptamani;
ecografie 4D cu evaluarea starii bebelusului;
asistenta la nastere normala (fiziologica);
asistenta la nastere prin operatie cezariana;
analgezie peridurala la nastere;
recoltare de celule STEM din cordonul ombilical;
consultatii;
analize specifice rapide;
ecografie abdominala;
ecografie vaginala;
videocolposcopie;
examen Babes-Papanicolau;
toate interventiile chirurgicale ginecologice inclusiv oncologie ginecologica;

Dr. Muresan Gavrilas- Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Barcan Mihai-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Nantoy Andrei-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Irimia Tiberiu-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Colta Lucian-Medic specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Boca Dalina-Medic specialist Pediatrie
Dr. Bocz Aletta-Medic specialist Pediatrie
Dr. Pop Monica-Medic specialist Pediatrie
Dr. Hategan Raluca-Medic specialist Anestezie-Terapie Intensiva
Dr. Vlad Roxana-Medic specialist Anestezie-Terapie Intensiva

60 de paturi pentru adulti si 20 patuturi pentru nou nascuti

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872 sau la e-mail receptie@sanovil.ro

Nastere naturala: 1750 RON
Nastere cu analgezie epidurala: 1940 RON
Operatie cezariana: 2000 RON

Ai folosit serviciile Clinica Sanovil Bistrita? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Colța Lucian
De Viorica pe 03 Martie 2015

Mulțumesc foarte frumos D-lui Dr. Colța Lucian pentru ajutorul si incredera acordata, un doctor de nota 10 * si un om deosebit...cu ajutorul dansului am adus pe lume fetita noastra frumoasa si sanatoasa si sunt ce-a mai fericita mamica...îl recomand cu toata increderea, cel mai bun medic*****. Multă stima si respect !!!
Iar despre Clinica si personal am numai cuvinte de lauda...personal deosebit si conditii excelente !!! Multumesc intregului personal pentru ajutorul si sprijinul acordat !!!

Dr. Barcan
De Mihaela pe 03 Ianuarie 2015

Eu am nascut cu domnul Barcan anul trecut.Este un doctor minunat, s-a purtat foarte frumos cu mine si m-a supravegheat bine pe parcusul intregii sarcini,cat si in timpul nasterii. Ale Pop, eu nu am auzit de nicio problema pe care sa o fi avut acest doctor la nicio nastere (si cunosc mai multe mamici ce sunt la el). Din propria experienta iti zic ca poti conta pe el. O sa vezi ca e un om serios si un profesionist adevarat. Nastere usoara!

alepop
De Popale pe 19 Noiembrie 2014

Nici un pacient nu este obligat sa ramana cu un anume medic, este dreptul dumitale sa iti alegi medicul in care ai incredere. Relatia intre medic si pacient este in primul rand una de incredere si respect reciproc. Pentru situatii grave precum cele descrise mai sus, poti oricand verifica daca sunt plangeri la colegiul medicilor. Pe de alta parte, daca scrii doar pentru a lansa acuzatii nefondate, acest lucru se numeste defaimare si calomnie iar acordul administratorilor de a pastra postat un mesaj de acest fel, poate fi sactionat ca atare.

Informatie
De Ale Pop pe 30 Octombrie 2014

Buna ziua, as dori sa ma lamureasca careva dintre voi, in cazul in care stiti, daca este adevarat faptul ca, domnul doctor Barcan a avut candva antecedente grave la nastere.<br><br>Intreb acest lucru pentru faptul ca si eu sunt insarcinata in 3 luni de zile, am mers la control doar la domnul doctor de la inceputul sarcinii cat si cu analizele pe care acesta mi le-a recomandat, insa foarte multa lume, care au fost in cauza, mi-au spus faptul ca au avut probleme grave cu domnul doctor, cum ar fi moartea copilului la nastere din neglijenta acestuia, sau nesupravegherea corespunzatoare a sarcinii si multe alte lucruri de acest fel.<br><br>Va rog tare mult sa ma lamuriti in acest caz, deoarece sunt la prima sarcina si imi este foarte frica pentru mine si mai ales pentru viata copilului meu auzind aceste lucruri care nu stiu daca sunt sau nu adevarate.<br><br>Va multumesc frumos!

Bravo!
De Feier Cosmin pe 22 Octombrie 2014

Multumiri, domnului Muresan, domnului Pop si intregului personal pentru bucuria care ne-ati adus-o, pentru primul nostru copil. Multa stima si respect, famili Feier.

Recomand cu drag
De Tunde pe 17 Noiembrie 2013

Clinica Sanovil ofera servicii excelente si are un personal dedicat. Il recomand pe dr. Barcan, pentru profesionalismul, implicarea si rabdarea de care a dat dovada pe parcursul sarcinii mele si cu atat mai mult la nastere. Un om de nota zece!

Clinica Sanovil Bistrita
De Florea maria pe 22 Octombrie 2013

Vreau sa multumesc domnului dr. Muresan, pentru tot ce face in frumoasa clinica. Conditii excelente, personal extaordinar, like, like. like. Dr. Muresan felicitari si multumesc inca o data.

O clinica minunata!
De Adina pe 05 Octombrie 2013

Aceasta clinica este cu adevarat minunata cu un personal medical mai rar intalnit, medici dedicati trup si suflet profesiei lor, asistente foarte atente si respectuoase. Imi ofer feedback-ul in calitate de pacienta foarte incantata de tot ce reprezinta Clinica Sanovil!

Multumesc
De Monica pe 21 Septembrie 2013

Sunt la a doua sarcina si tot la clinica Sanovil voi naste, prima a fost o experienta placuta, multumesc d-lor doctori Murersan si Barcan, niste doctori de nota 10! Curatenie, atentie din partea personalului, conditii super. Felicitari! Invidiosii vor avea mereu de carcotit.

Clinica Sanovil Bistrita
De Cami pe 27 Mai 2013

Vreau sa multumesc intregii echipe din cadrului clinicii Sanovil Bistrita, dar in mod deosebit vreau sa mentionez numele domnului doctor Mihai Barcan. Un om deosebit, cuvintele mele sunt prea putine sa poata descrie profesionalismul acestui medic. II multumesc ca s-a ocupat de mine.

Contact Clinica Sanovil Bistrita

Adresa

Viisoara, 263, Bistrita-Nasaud, Bistrita

Telefon 0263.231.862 / 0263.232.323 / 0752.196.872
Site www.sanovil.ro
Email receptie@sanovil.ro

Parteneri premium

Maternitatea Isis Constanta

96 opinii

Isis Medical Center este prima maternitate privata din...

Spitalul Clinic Filantropia

93 opinii

Spitalul Clinic Filantropia este cea mai veche clinica de...

Spital Sanador Bucuresti

123 opinii

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in...

Spitalul Euromaterna

23 opinii

Spitalul Euromaterna este un centru in care sa te simti protejata si ingrijita si in care...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza