Urmareste-ne:

Banca de celule stem Stem Cells Bank Timisoara

Stem Cells Bank Banca de celule stem este amplasata in interiorul celui mai mare spital privat din zona de vest a Romaniei Spitalul Athena din Timisoara.

Stem Cells Bank Banca de celule stem este amplasata intr-un complex medical nou construit, care este dedicat serviciilor medicale.

Stem Cells Bank Banca de celule stem este amplasata in interiorul celui mai mare spital privat din zona de vest a Romaniei Spitalul Athena din Timisoara.

Stem Cells Bank Banca de celule stem este amplasata intr-un complex medical nou construit, care este dedicat serviciilor medicale.

Ai folosit serviciile Banca de celule stem Stem Cells Bank Timisoara? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Celulele stem
De Bianca velea pe 26 Octombrie 2012

Celulele stem se stocheaza separat, spre deosebire de cei mai multi furnizori de pe piata din Romania, banca de celule stem din Timisoara stocheaza si prelucreaza doar celulele stem, nu sangele integral. Aceasta banca a lansat de curand si pachetul pentru celulele stem mezenchimale si am inteles ca are cel mai modern laborator din Romania. Timisoreni de-ai nostri.

Aleg pentru ca m-am informat si pentru o proba de calitate superioara
De Monica.belos pe 14 August 2012

Cand aleg o banca de celule stem o aleg pentru locatia bancii, pentru pretul cel mai mic? Astazi doar se recolteaza dar daca totusi voi avea nevoie de proba atunci oare nu e important ce aleg? Aleg in asa fel incat daca am nevoie de proba voi avea cea mai calitativa proba? Proba ce este recoltata, transportata, procesata si stocata este la cele mai inalte standarde de calitate AABB mai mult decat cele romanesti aici unde e vorba la tot pasul de baieti destepti:) Vezi situatia actuala in care suntem azi in Romania!

Ce inseamna garantie de 50000 Euro pentru ce? Motivul pentru infiintarea bancilor private a fost tocmai aceea ca esti sigur ca ai proba ta la nevoie! Ca degeaba ai banii ca nu se gaseste proba compatibila iar listele de asteptare sunt lungi iar timpul trece in defavoarea bolnavului. Asa ca mai bine alegii sa previi cu o proba de calitate superioara si cu o banca a caror angajati au experienta si privesc acest servici ca pe o mare responsabilitate si ca pe ceva nobil in ceea ce fac! Va doresc sa alegeti banca potrivita nevoilor dumneavoastra!

Sepax - Biotehnologie de ultima generatie
De Oliviu pe 20 Iunie 2012

Izolarea si controlul celulelor este efectuata cu ajutorul echipamentului specializat SEPAX®. SEPAX® este un sistem inchis si orice posibilitate de contaminare a probei biologice este minima. Utilizarea unui sistem inchis este o necesitate pentru depozitarea celulelor stem in pungi criogenice.

Pungile criogenice reprezinta metoda curenta de depozitare a celulelor stem si este solutia primara de depozitare de catre un numar mare de organizatii internationale. Pungile care contin celulele stem sunt depozitate in recipiente cu vapori de azot lichid (-160° C), metoda de stocare care elimina orice risc de contaminare intre grefe si asigura cele mai bune conditii de recuperare a celulelor stem.

Procedurile de control includ un set de teste microbiologice efectuate pe materialul biologic al copilului si un set de teste virusologice, care sunt efectuate pe sângele matern.

Stem Cells Banca de celule stem Timisoara
De Romas Aniko pe 20 August 2011

Pentru mine nu este clar daca celulele stem sunt separate sau se depoziteaza sangele integral

Stem Cells Bank Banca de celule stem Timisoara
De Andrada Voinescu pe 06 Ianuarie 2011

Am aflat de la ei ca timpul scurs de la nastere pana cand proba se proceseaza este foarte important. Cu cat timpul este mai mare cu atat moartea celulara creste. Eu voi naste in Timisoara, probabil la Clinica President si evident voi opta pentru aceasta Banca de Celule.

Stem Cells Bank Banca de celule stem Timisoara
De Ileana Radu pe 04 Ianuarie 2011

Este o echipa foarte bine pregatita, am primit raspuns la toate intrebarile adresate, in plus site-ul lor e foarte bine structurat.

Stem Cells Bank Banca de celule stem Timisoara
De Alina Toma pe 04 Ianuarie 2011

In momentul in care i-am contactat am primit toate informatiile atat telefonic cat si materiale prin curier incat m-au ajutat sa ma documentez foarte bine.

Stem Cells Bank Banca de celule stem Timisoara
De Andrada Marinescu pe 04 Ianuarie 2011

Am recoltat cu aceasta firma, am avut posibilitatea sa vizitez banca si laboratorul si am fost incantata.

Contact Banca de celule stem Stem Cells Bank Timisoara

Adresa

Calea Aradului, 113, Timis, Timisoara

Telefon 0040.256.275640 / 040.736.402578
Site stemcellsbank.ro
Email info@stemcellsbank.ro

Parteneri premium

Future Health Biobank, Celule Stem din...

4 opinii

Future Health Biobank este prima banca privata de celule...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!