Salata mexicana

| | Actualizat: 2013-11-21 15:28:34

Salata mexicana este o mancare perfecta cu care iti poti intampina musafirii mai ales in perioadele in care se tine post. Se prepara foarte usor si rapid, iar aromele sale sunt incantatoare.

Timp de preparare

70 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

200 g fasole

150 fasole rosie in conserva

1 ardei verde

1 ardei rosu iute

1 ardei rosu

2 lamai

1 lingura de zahar

100 g porumb

1 legatura de patrunjel

sare si piper rosu

1 lingurita de otet

Mod de preparare

Pune fasolea alba la fiert pentru pentru cel putin 40 de minute. Trece printr-un jet de apa rece fasolea rosie si porumbul. Spala bine ardeii, apoi taie-i felii subtiri si amesteca-i cu fasolea si porumbul.

Separat, intr-un bol mediu, amesteca zaharul cu mierea, zeama si coaja de la lamai, uleiul, otetul si patrunjelul si toarna acest amestec peste fasole. Serveste salata mexicana rece, cu crutoane.

Citeste si despre