Urmareste-ne:

Termeni si conditii de utilizare

Serviciul Copilul.ro, aflat in proprietatea si administrat de ACTIVE SOFT S.R.L, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord ("Acord"). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web https://www.copilul.ro/, numita in continuare "website". Accesarea in orice fel a site-ului web Copilul.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web Copilul.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.
 
1. TERMENI
2. DESCRIERE
3. CONFIDENTIALITATE
4. SECURITATEA MEMBRILOR
5. SISTEMUL DE GARANTII
6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
7. LEGI SI JURISDICTIE
8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
11. NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR
12. NOTA DE INFORMARE PRIVIND RASPUNSURILE MEDICILOR SI COLABORATORILOR COPILUL.RO


1. TERMENI
Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si ACTIVE SOFT. ACTIVE SOFT isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. ACTIVE SOFT isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE
Serviciul Copilul.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului web copilul.ro consta in prezentarea de informatii profesioniste pentru cei interesati de cresterea, educarea si sanatatea copiilor.

Informatiile prezentate pe site-ul copilul.ro, au un caracter informativ si suplimentar, in nici un caz nu se pot substitui recomandarilor date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra.


De asemenea, in cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul forumurilor de discutii, guestbook-uri etc, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. Accesarea oricarui continut al site-ului web copilul.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului copilul.ro.

Serviciul copilul.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www.copilul.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului Copilul.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.

De asemenea, serviciul copilul.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului copilul.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul copilul.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului copilul.ro nu sunt garantate in nici un fel.


3. CONFIDENTIALITATE

Caracterul privat este extrem de important pentru ACTIVE SOFT si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu ACTIVE SOFT. Cu toate acestea, esti de acord ca ACTIVE SOFT are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. ACTIVE SOFT isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor ACTIVE SOFT sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor Copilul.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

De asemenea, Copilul.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor inregistrati care utilizeaza acest aspect al serviciului. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa info@copilul.ro.

4. SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, ti se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat ACTIVE SOFT de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta. ACTIVE SOFT nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau copilul.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii precise prin copilul.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, ACTIVE SOFT se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. ACTIVE SOFT nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la ACTIVE SOFT, orice alt membru inregistrat nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
ACTIVE SOFT va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, ACTIVE SOFT nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca ACTIVE SOFT nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri ACTIVE SOFT si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web copilul.ro care ofera serviciul copilul.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".

Colectivul site-ului web copilul.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele trimise prin intermediul site-ului copilul.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

7. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre ACTIVE SOFT. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la info@copilul.ro sau fax la 0040-21-2095342. ACTIVE SOFT poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care ACTIVE SOFT considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca ACTIVE SOFT nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul copilul.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.

Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul copilul.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright 2004, Active Soft. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul copilul.ro. Prin aceasta autorizare, ACTIVE SOFT nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul copilul.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului copilul.ro apartin ACTIVE SOFT sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Fara acordul prealabil si in scris al ACTIVE SOFT, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul copilul.ro.


10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Active Soft a serviciilor pe internet si a serviciilor de sanatate.
La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Active Soft.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Active Soft.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Active Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti cu mentiunea "Pentru echipa Copilul.ro" sau prin e-mail la adresa info@copilul.ro.


11. NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.copilul.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii.

Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate. Pentru mai multe informatii, accesati pagina "Despre Cookie-uri".


12. NOTA DE INFORMARE PRIVIND RASPUNSURILE MEDICILOR SI COLABORATORILOR COPILUL.RO

Am dori sa va informam despre faptul ca scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale despre adult si copil. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate sau a starii de sanatate a copilului dvs.. Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul Copilul.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti consultantilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea dumenavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, Copilul.ro nu poate diferentia acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra.

In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Intelegeti ca, datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

Copilul.ro, firma Active Soft, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite pe Copilul.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.copilul.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva Active Soft sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.

Repetam, Copilul.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta in persoana. Copilul.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Copilul.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!