Salata de conopida

| | Actualizat: 2014-09-23 16:54:55

Salata de conopida cu maioneza se poate transforma rapid dintr-un aperitiv pentru petrecere intr-o gustare savuroasa sau intr-o cina rapida pentru intreaga familie.

Timp de preparare

25 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

1 conopida medie

7 linguri iaurt

3 catei de usturoi

1 lingurita mustar

1 galbenus crud + 1 galbenus fiert

1/2 legatura marar

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Desfa conopida in buchetele mici si fierbe-o in apa cu sare pana devine usor al dente. Intre timp, prepara maioneza, amestecand cele doua galbenusuri cu sare, mustar si ulei. Dupa ce s-a racit, taie conopida in bucati mai mici, adauga iaurtul, usturoiul zdrobit si maioneza si amesteca totul bine.

Adauga si mararul tocat marunt si asezoneaza salata cu sare si piper. Serveste salata de conopida pe paine prajita, lipie sau bucati de tortilla.

Citeste si despre