Pui in aluat cu bere

| | Actualizat: 2014-05-09 12:42:07

Vrei sa iti intampini musafirii cu un preparat savuros si rafinat? Iti propunem o reteta delicioasa de pui in aluat cu bere, care se pregateste repede si usor.

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

300 g piept de pui

1 cana de faina

500 ml de bere

1 lamaie

ulei de masline

rozmarin

sare si piper

Mod de preparare

Combina intr-un castron mare faina cu putina sare si piper macinat si o lingurita de rozmarin. Toarna peste aceste ingrediente, treptat, berea si amesteca-le cu un tel pana cand obtii o compozitie omogena. Pune aluatul obtinut la rece, pentru 30 de minute.

Intre timp, taie puiul fasii, toarna peste el sucul de la lamaie, sare si piper, apoi pune compozitia deoparte si lasa sa se intrepatrunda aromele.

Trece fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin aluatul de bere si prajeste-le in ulei incins, circa 3 minute.

Citeste si despre