Mihai Morar, destainuire emotionanta: "Am trei copii cu doua femei"

| | Actualizat: 2019-12-10 14:27:32

Mihai Morar este in culmea fericirii de cand a devenit tata pentru a treia oara. Prezentatorul a primit-o cu bratele deschise pe micuta Roua, care a venit pe lume in luna iulie.

Mihai Morar a pastrat in suflet o poveste de viata despre care nu a vorbit pana acum. Acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu fetita cea mica, sotia sa si medicul care a asistat la venirea pe lume a celor trei fiice ale prezentatorului. 

"Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevarata. Eu stiu sa fac fete. Atat. Singurul meu merit e cel genetic. Am dus-o pe Roua in locul in care i-am auzit prima oara bataile inimii. Si i-am aratat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de saptamani de cand era in pantecele primei mame. Si, de atunci, pana la termen, am venit in locul asta, negresit, in fiecare saptamana," a scris Mihai Morar.

"Ea e mama necunoscuta a celor trei minuni ale mele"

In postare, acesta ii este recunoscator medicului care a fost alaturi de familia lui si la nasterea gemenelor Mara si Cezara, in varsta de 11 ani, cnascute prematur si considerate de tatal lor "eroi prematuri". 

"Pana la nastere, Roua a fost in placenta primei mame. Dar si in mainile celei de-a doua mame. Ea e Claudia Nicoleta Sai. Si Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai facut doua: Mara si Cezara, nascute prematur, foarte devreme, dar sanatoase tun, au respirat singure din prima secunda de viata. Iar parintii de eroi prematuri stiu că asta e o minune. O minune care se infaptuieste doar daca ai langa tine niste "maini" de om. Iar mainele celei de-a doua mame lucreaza cu sufletul. Asa stie ea sa faca medicina. Cu sufletul si cu vorbe putine. Eu stiu ca niciodata nu ne va spune prin ce a trecut ea in ultimele saptamani de sarcina cu Roua. Daca nu eram noi, parintii biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar daca nu era ea, "a doua mama," nu ar fi luat viata Roua-omul. Ea e mama necunoscuta a celor trei minuni ale mele. Si v-am mai spus asta, minunile tin, in general, de "necunoscute". E felul lui Dumnezeu de a ramane anonim," a incheiat Mihai Morat postarea sa de pe contul de Instagram.   

Citeste si despre