Sarcina e cool

| | Actualizat: 2014-05-28 11:15:08

Fii mandra de sarcina ta, burtica e cool, asa ca poart-o cu mandrie si bucura-te de fiecare zi in parte. A fi insarcinata inseamna frumusete, asa ca sporeste bucuria maternitatii cu haine care te pun in valoare.

Colectiile pentru mamici nu doar ca sunt la moda, dar indeplinesc o cerinta importanta: sunt confortabile. Cauta hainele care se ajusteaza pe burtica, dar care nu o strang si nu preseaza pe bebelus.

Desigur, silueta ta nu mai e ca inainte, nu vei mai putea purta blugii tai preferati, fusta creion sau tocurile de 10 centimetri. Dar asta nu inseamna ca nu mai poti emana feminitate. Asa ca ti-am pregatit cateva tinute pentru diferite momente ale zilei.

Stilul casual

E cel mai simplu si relaxat. Respira confort, dar poate fi si chic, daca esti atenta ce haine si culori combini. Imbina o pereche de jensi clasici, bleu cu o bluza colorata, putin mai lunga. Adauga o pereche de sandale (platforma sau cu talpa joasa) si o geanta boho, din rafie sau panza. Tinuta va fi perfecta pentru plimbari lungi, sesiuni de shopping, intalniri cu prietenele.

Stilul office

Probabil cea mai mare parte a zilei o petreci la birou, asa ca ai nevoie de cateva tinute office, dar lejere si confortabile. Schimba pantofii cu toc cu unii cu talpa ortopedica sau cu balerini.

Stilul party

Aici poti sa-ti folosesti imaginatia cum vrei. De la rochii cu o lungime medie, drepte sau largi si pana la cele largi in culori vii si imprimeuri. Echilibreaza tinuta folosindu-te de decolteu.

Citeste si despre