Pandispan cu fructe

| | Actualizat: 2012-07-20 15:27:51

Pandispanul cu fructe iti da posibilitatea sa alegi intre multitudinea de fructe care au umplut tarabele in ultima perioada.

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

6 oua

6 linguri zahar

6 linguri faina alba

1 plic praf de copt

coaja rasa de lamaie

1 praf de sare

200 g fructe, la alegere (cirese, caise, capsuni, zmeura etc)

mirodenii

Mod de preparare

Separa galbenusurile de albusuri in doua boluri.

Freaca galbenusurile cu zahar, adauga coaja rasa de lamaie, iar apoi incorporeaza usor faina amestecata cu praful de copt.

Bate albusurile bine, cu un varf de cutit de sare, si adauga-le treptat peste galbenusuri.

Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi aseaza deasupra fructele bine spalate si curate de codite sau samburi, dupa caz.

Lasa pandispanul la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste usor deasupra. Testeaza daca este gata cu scobitoarea.

Lasa pandispanul la racit in tava, apoi serveste-l pudrat cu zahar.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre