Tortellini cu parmezan

| | Actualizat: 2012-10-01 12:05:23

Tortellini cu parmezan este o reteta italiana delicioasa si savuroasa, care va face cu ochiul intregii familii. Este o idee excelenta pentru cina, deoarece se prepara rapid si nu presupune multe ingrediente!

Timp de preparare

30 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

250 g tortellini (cu umplutura dupa gust, de preferat cu ciuperci sau spanac)

300 g smantana

100 g parmezan

50 g unt

sare

piper

Mod de preparare

Pune tortellini la fiert, in apa clocotita, in care adaugi putina sare. Uita-te pe ambalaj pentru a afla cat trebuie sa ii lasi sa fiarba. In general, se fierb in aproximativ 12 minute.

Scurge apa, punandu-i intr-o strecuratoare si lasa-i asa pana cand prepari sosul.

Pune untul la topit intr-o tigaie incinsa. Adauga smantana si lasa-le sa fiarba impreuna. Pune si sare si piper, dupa gust, iar cu un minut inainte sa iei sosul de pe foc, adauga parmezanul ras.

Toarma tortellini in sos sau pune-i pe o farfurie si adauga apoi sosul peste ei.

Tipul bucatariei

italiana

Citeste si despre