Briose cu sunca si ardei

| | Actualizat: 2012-05-30 17:39:26

Briosele aperitiv sunt foarte gustoase, se pastreaza proaspete 2-3 zile si se pot pune in pachetelul cu mancare al copilului tau.

Foto: thesockgarden.wordpress.com

Timp de preparare

45 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g faina alba

1/2 plic praf de copt

150 g sunca

1/2 ardei rosu

200 ml smantana

1/2 pachet de unt

1 ou

400 g cascaval ras (razatoare mica)

sare

piper

Mod de preparare

Taie sunca si ardeiul cubulete mici. Amesteca restul ingredientelor, potriveste compozitia de gust, adaugand sare si piper.

Potriveste cuptorul la 180 de grade si lasa-l la preincalzit.

Unge formele de briose cu putin ulei, apoi pune aluat in locurile goale. Pune aluat de briose doar 2/3 din capacitatea formelor, deoarece la copt acestea mai cresc.

Pune briosele la copt, circa 20 de minute, la foc mediu.

Serveste briosele reci.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre