6 teme inspirate pentru petrecerea baieteilor

| | Actualizat: 2012-12-19 16:28:35

Baietelul tau viseaza dintotdeauna sa se transforme intr-un supererou sau este fascinat de anumite jucarii, desene animate sau personaje de poveste? Te poti inspira din ele pentru a alege tematica pentru petrecerea lui aniversara! Printre cele mai folosite surse de inspiratie pentru petrecerile baieteilor sunt superoii (Batman, Superman, Spiderman), piratii, robotii, personajele Disney (Mickey Mouse, Donald Duck), sporturile sau masinutele.

1. Supereroi

Orice baietel se viseaza supererou atunci cand este mic. Pe masura ce creste, descopera din ce in ce mai multi idoli - Spiderman, Captain Planet, Batman, Superman. Este atat de fascinat de fiecare dintre ei, incat ii va fi greu sa aleaga doar unul pentru petrecerea de ziua lui! Descopera care este supereroul preferat al copilului la momentul aniversarii si profita de ocazie pentru a crea o petrecere tematica in jurul respectivului personaj. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un meniu de supererou: bogat in alimente care sa le ofere copiilor energia si forta necesara pentru a salva lumea si a lupta in slujba binelui, asa cum sta bine oricarui supererou. Apoi, cumpara sau creeaza impreuna cu el decoratiuni inspirate din desenele animate sau povestile din care face parte eroul ales. Nu in ultimul rand, alege-i un costum pe masura vitejiei si curajului acelui personaj.

2. Pirati

Piratii reprezinta alte personaje de care majoritatea baieteilor este fascinata. Ei adora puterea pe care cei supranumiti "stapanii marilor" o poseda si vor adesea sa fie la fel ca ei. In plus, sunt atrasi foarte tare de modul in care arata si se imbraca legendarele personaje si sunt captivati in special de ideea de a cauta comori. Creeaza o petrecere tematica in care sa pui la cale tot felul de jocuri care implica cautarea de comori si accesorizeaza spatiul in care va avea loc cu decoratiuni speciale. Imbraca copilul in cel mai de temut pirat si lasa-l sa conduca "corabia" petrecerii.

3. Personaje Disney

Personajele Disney sunt emblematice pentru copilarie. Principalul personaj de care sunt captivati baieteii este Mickey Mouse. Daca micutul tau il adora pe Mickey, atunci nu ezita sa ii faci o petrecere aniversara tematica inspirata din acest personaj. Eventual, cauta-i si o Minnie care sa ii fie partenera, pentru ca decorul sa fie complet. Nu ezita sa ii faci si tortul in forma faimosului personaj de poveste.

4. Roboti

Unele dintre jucariile de care baieteii sunt fascinati sunt robotii - de toate marimile, in toate formele si dimensiunile. Micutii sunt fascinati de design-ul lor si au ca reper personajul de film Robocop - super-robotul care apara lumea de infractori si care actioneaza in numele binelui. Daca baiatul tau este captivat de lumea roboteilor, atunci organizeaza-i o petrecere tematica avandu-i ca sursa de inspiratie pe acestia. Decoreaza spatiul cu robotei si elemente tematice, fa-i tortuletul in forma unuia si asigura-te ca ai pregatite si cateva jocuri speciale, demne de orice "robotel" invitat la petrecerea copilului tau.

5. Sporturi (fotbal, baschet, handbal etc.)

Baietelul tau practica vreun sport sau este fan infocat al unuia? Atunci nu trebuie sa iti mai bati capul cu alegerea tematicii pentru petrecere, deoarece sportul preferat reprezinta cea mai potrivita optiune. Daca este pasionat de fotbal sau chiar joaca fotbal, atunci intreaga lui petrecere ar trebui sa fie un teren de fotbal, cu jocuri specifice, multe mingi si echipamente sportive.

6. Masinute, camioane si trenulete

Masinutele, camioanele si trenuletele sunt, fara dar si poate, jucariile preferate ale baieteilor. Fie ca alegi tematica curselor de masini, fie ca optezi sa faci petrecerea in jurul trenuletelor sau camioanelor, micutul tau va fi incantat. Trenuletul Thomas este una dintre cele mai fascinante jucarii, la ora actuala, printre baietei. Ai putea opta pentru decoruri, tort si costumatie speciale, cu elemente imprumutate din design-ul celebrelor trenulete. Si costumul copilului tau ar putea fi accesorizat cu imaginea acestora.

Citeste si despre