5 teme inspirate pentru petrecerile fetitelor

| | Actualizat: 2012-12-18 16:22:19

Daca baieteii sunt fascinati de tot ce se invarte in jurul supereroilor, omului-paianjen, robotilor sau masinutelor, fetitele sunt ceva mai pretentioase in alegerea tematicii petrecerii aniversare. Consulta-te intotdeauna cu fetita ta atunci cand te gandesti la tema pentru petrecerea ei, dar fii pregatita sa creezi meniu, decoratiuni si tinuta pentru una dintre urmatoarele idei: Hello Kitty, taramul de basm, laboratorul de creatie, lumea Disney sau Mica Sirena! Acestea sunt tematicile moderne de petrecere pe care cele mai multe fetite le adora!

1. Hello Kitty

Hello Kitty este personajul cel mai adorat de fetite. Simpatica pisicuta se regaseste in jucariile, pe hainutele si in accesoriile multora dintre fetitele moderne. Daca ai o fetita pasionata de Hello Kitty, cu siguranta ca intreaga tematica a petrecerii se va invarti in jurul acestei pisicute emblematice a copilariei moderne. Asadar, este important sa alegi tacamuri, accesorii, vesela cu inspiratie Hello Kitty, iar pe tortul si in tinuta copilului sa se regaseasca obligatoriu imprimat chipul popularei pisicute.

2. Tinutul zanelor si al printeselor

Tema printeselor si zanelor este una dintre cele mai alese pentru petrecerea fetitelor. Micuta ta adora lumea basmelor si elementele asociate ei. Ii place sa se imbrace frumos, sa poarte tiara si rochii lungi si diafane asemenea printeselor pe care le vede in desene animate si le descopera in povesti. Decorurile formate din castele, covor rosu, tron pentru printese sau baghete magice trebuie sa fie neaparat prezente in spatiul ales pentru petrecere. Si mancarurile trebuie sa fie alese in acelasi stil. Tinuta micutei tale trebuie sa fie ravisanta.

3. Mica Sirena

Fetita ta este fascinata de Mica Sirena si de aventurile ei? Cu siguranta ca de ziua ei va dori sa se transforme in cea mai frumoasa sirena si sa dea o petrecere tematica, alaturi de prietenii ei. Pregateste un decor special, cu panouri pe care sa fie desenate animalute subacvatice si apa. Tinuta va trebui sa fie o rochita model sirena sau chiar un costum special ales in acest sens. Daca petrecerea este data vara, o idee buna este ca aceasta sa aiba loc in jurul unei piscine pentru copii.

4. Petrecere Disney

Nu exista copil, fetita sau baiat, care sa nu adore personajele Disney. Cele mai multe fetite sunt captivate de personajul Minnie, sotia celebrului Mickey Mouse. Daca este pasionata de aceste personaje, atunci nu ezita sa ii cumperi un costum special de Minnie. In cazul in care are si un Mickey langa ea, care sa-i fie partener, tema este cu atat mai potrivita. Decorul trebuie sa fie inspirat din lumea Disney, iar copiii invitati, costumati in tot felul de personaje specifice.

5. Laborator de creatie

O tematica moderna pentru petrecerea unei fetite creative si pasionata de arte este "Laboratorul de creatie". Spatiul de petrecere va fi impartit pe mai multe sectiuni, toate dedicate artelor: o sectiune dedicata picturii, alta dedicata olaritului, cantatului, actoriei etc. In acest fel, copiii se pot distra copios cu tot felul de activitati creative si interesante.

Citeste si despre