Oana Roman: "Nu cred ca fiica mea l-a vazut pe tata de zece ori in sase ani"

| | Actualizat: 2020-02-07 14:24:06

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale. Desi a reusit sa-si cumpere casa mult visata, fiica fostului premier s-a despartit de sotul sau si se pregateste de divort. Si nu este singura ei durere. 

Oana Roman:"Pentru mine este o mare durere"

Oana sufera foarte mult pentru ca relatia cu tatal sau, Petre Roman, s-a racit foarte mult. Acesta nu si-a mai vazut nepoata de un an de zile si nici nu a dorit sa vada casa in care fiica sa s-a mutat.

"Relatia cu tata s-a racit foarte mult. Practic, el s-a indepartat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, inteleg ca asa a gandit el sa faca. Nu stiu daca a facut-o din proprie initiativa sau fortat de impre­jurari. Inca sper sa se regleze lucrurile si sa simt ca am un tata in viata si langa mine, parte din viata mea si a Isei, mai ales. Nu a venit sa o vada de aproape un an si, de cand ne-am mutat, nu a dorit sa vina sa vada casa, probabil si pentru ca nu vrea sa o intalneasca pe mama. Pentru mine este o mare durere, pentru ca imi do­ream sa se bucure pentru aceasta realiza­re a mea si pentru ca imi doream ca Isa sa fie parte din viata lui. Este singura lui ne­poata. Si, pentru ea, el este practic un stra­in. Nu cred ca l-a vazut de zece ori in sase ani. Il vede la TV uneori si ma intreaba de ce nu vine tataie sa o vada, si eu chiar nu stiu ce sa-i raspund.

Nu a venit niciodata cu un cadou de ziua ei sau de Craciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit si i-a adus 100 de lei. De atunci, cred ca nu l-a mai vazut decat o singura data. L-am sunat acum cateva luni sa-l rog sa ne sfatuim in legatura cu scoala la care sa o dau, mi-a spus ca nu poate vorbi si ca ma suna el inapoi. A sunat dupa doua luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am raspuns, fiindca eram cu ea la spital, facuse gripa si se simtea foarte rau. Nu mi-a dat niciun mesaj de Craciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion," a dezvaluit Oana Roman pentru VIVA!.

Oana Roman nu mai vorbeste cu sora sa

Oana Roman a vorbit si despre sora sa mai mare, Catinca, cu care nu a mai vorbit de cateva luni de zile. 

"Ultima oara am vor­bit in vara, cand i-am spus ca mama nu mai are unde sa stea si ca trebuie sa o iau la mine. Nu s-a oferit sa ajute si, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj," a mai spus fiica fostului premier. 

Sursa: viva.ro

Citeste si despre