Haine de scoala pentru fete: 4 idei de tinute chic pentru sezonul rece

| | Actualizat: 2017-01-27 15:44:45

1. Pretty in pink

Temperaturile negative sunt la ordinea zilei, la fel si grija ta pentru sanatatea copilului tau, direct influentata de cum se imbraca atunci cand iese din casa, in fiecare zi, pentru a merge la scoala. Daca nu i se impune o uniforma, cu siguranta sa iti imbraci fetita pentru scoala a devenit o adevarata provocare! Micuta ta domnisoara se afla la varsta la care cu greu mai accepta sugestii din partea ta cu privire la modul in care ar trebui sa isi asorteze hainele. Tu preferi sa o stii in siguranta imbracata cat mai gros, ca sa nu raceasca atunci cand se joaca in curtea scolii, ea prefera ca tinutele ei sa fie mai degraba in pas cu moda! Tocmai de aceea ne-am gandit sa iti usuram munca de zi cu zi, oferindu-ti cateva sugestii de tinute confortabile, dar foarte chic, pentru fetita ta. Noi am pregatit outfiturile, nu va ramane decat sa rasfoiti impreuna ghidul nostru si sa alegeti impreuna piesele preferate!

Aproape ca nu exista fetita careia sa nu ii placa rozul “pudrat”, o nuanta prezenta si in colectiile actuale ale celor mai cunoscuti desingeri. Dintr-o tinuta confortabila pentru pauzele dintre ore, dar in acelasi timp, trendy, nu ar trebui sa lipseasca jeansii comozi, deschisi la culoare, care alaturi de o bluza roz cu dantela si o jacheta in aceeasi nuanta, vor crea un look la moda, pe placul fetitei tale! Le gasesti din 30 ianuarie in noua colectie Lidl de haine pentru copii!

2. Propune-i o tinuta

Hainele monocromatice sunt usor de purtat si asortat. Explica-i acest lucru micutei tale, insa fara sa uiti sa mentionezi ca faimoasa combinatie alb-negru este una clasica, care va fi mereu la moda. Dar cu siguranta fetita ta pasionata de moda stie deja acest lucru! Propune-i o tinuta formata din jeansi inchisi la culoare, o bluza alba cu dantela si un blazer negru, cu detalii florale. Daca simte nevoia de o pata de culoare, ii poti sugera sa iti accesorizeze tinuta cu o esarfa roz sau o bentita rosie.

3. Tinuta sport

Tinutele sport, pe langa faptul ca sunt foarte practice, sunt perfecte pentru fetitele active, care in pauza dintre ore prefera sa joace baschet cu baietii. Daca micuta ta este sportiva, tinutele ei de scoala ar trebui sa fie, in primul rand, confortabile si sa nu ii limiteze libertatea de miscare. Asadar, jeansii ies din ecuatie, pantalonii de trening fiind cea mai potrivita varianta. Nu, nu te vom sfatui sa ii asortezi cu un tricou si un hanorac, ci cu o bluza adorabila cu dantela si o jacheta lejera.

4. Rochii si dresuri calduroase

Din garderoba fetitei tale nu ar trebui sa lipseasca rochitele si dresurile groase, perfecte pentru zilele geroase care continua sa ne dea batai de cap. Ti-am pregatit doua sugestii de tinute, astfel incat sa ii oferi micutei tale libertatea de a-si construi singura tinuta, cu piesele care o reprezinta. Saptamana aceasta, la Lidl gasesti modele adorabile de dresuri pentru fete, care vor arata perfect alaturi de rochite groase, fustite si pot fi purtate chiar si pe sub pantaloni!

Citeste si despre